Vahinkotarkastus: Ensimmäinen askel korjausprosessissa

Vahingon sattuessa on tärkeää toimia nopeasti ja tehokkaasti. Herttoniemen Autoklinikalla vahinkotarkastus on ensimmäinen askel kohti korjauksen laadun takaamista. Vahinkotarkastus suoritetaan huolellisesti, jotta kaikki vauriot tulevat kirjatuiksi ja korjaussuunnitelma voidaan laatia tarkasti.

Korjausprosessin aloittaminen Herttoniemessä on sujuvaa. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia vakuutusyhtiön kanssa asioinnista, sillä hoidamme vahinkoilmoituksen puolestasi. Tämä nopeuttaa korjausprosessin käynnistymistä ja vähentää asiakkaan vaivaa.

Asiantuntijoidemme rooli vahinkotarkastuksessa

Herttoniemen asiantuntijamme ovat koulutettuja tunnistamaan kaikenlaiset vauriot, olipa kyseessä sitten pelti-, lasi- tai muu vahinko. Heidän ammattitaitonsa varmistaa, että kaikki korjattavat kohdat havaitaan ja kirjataan ylös. Tämä on olennaista korjauksen laadun takaamiseksi.

Käytämme aina uusinta teknologiaa ja menetelmiä vahinkojen arvioinnissa, joka mahdollistaa tarkan ja luotettavan tarkastuksen. Tämä on erityisen tärkeää, jotta autosi takuu säilyy ja auton arvo ei kärsi.

Korjausprosessin ympäristöystävällisyys

Kestävä kehitys ja ympäristöystävällisyys ovat Autoklinikalle tärkeitä arvoja. Pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat kaikessa toiminnassamme. Tämä tarkoittaa, että korjausprosessissa keskitymme korjaamaan vaurioituneet osat mahdollisuuksien mukaan, eikä tarpeettomia osia vaihdeta.

Kierrätämme ja lajittelemme vanhat osat huolellisesti, ja kiinnitämme erityistä huomiota varaosien käyttöön, energian kulutukseen, jätteiden käsittelyyn ja kemikaalien käyttöön. Tämä on osa vastuullista toimintatapaa, joka heijastuu kaikessa tekemisessämme.

Vahinkotarkastus valokuvilla – nopeaa ja vaivatonta

Teknologian kehittyessä olemme ottaneet käyttöön myös vahinkotarkastuksen valokuvien avulla. Tämä mahdollistaa vahinkotarkastuksen tekemisen missä ja milloin vain, joka nopeuttaa korjausprosessin aloittamista.

Valokuvien avulla tehtävä vahinkotarkastus on yksinkertainen ja nopea tapa toimittaa tarvittavat tiedot meille. Asiakkaan tarvitsee vain lähettää kuvat vaurioituneesta autosta, ja asiantuntijamme Herttoniemessä arvioivat vahingon laajuuden kuvien perusteella.

Laatu ja asiakastyytyväisyys korjaustyön ytimessä

Korjaustyön laatu on meille kunnia-asia, ja asiakastyytyväisyytemme onkin alan huipputasoa. NPS-lukumme, joka kertoo asiakkaan valmiudesta suositella palveluamme muille, on erittäin korkea. Tämä kertoo Herttoniemen Autoklinikan sitoumuksesta korkealaatuiseen työhön ja asiakaspalveluun.

Laadun varmistamiseksi Herttoniemen Autoklinikka työskentelee aina autonvalmistajien merkki- ja mallikohtaisia ohjeita noudattaen. Tämä takaa, että korjaus vastaa alkuperäisen valmistajan standardeja ja autosi takuu säilyy.

Kansainväliset laatu- ja ympäristöstandardit

Olemme saaneet ensimmäisenä valtakunnallisena autovauriokorjaamoketjuna Suomessa ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatin ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatin. Nämä sertifikaatit ovat osoitus korkeasta sitoutumisestamme laadun, asiakaspalvelun ja ympäristöasioiden jatkuvaan parantamiseen.

Sertifikaatit eivät ole vain paperia, vaan ne heijastuvat Herttoniemen Autoklinikan jokapäiväisessä työssä ja korjausprosessien jokaisessa vaiheessa. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että palvelumme on aina korkealaatuista ja ympäristöystävällistä.

Valitse vastuullinen kumppani autosi korjaukseen Herttoniemessä

Kun valitset Herttoniemen Autoklinikan kumppaniksesi, valitset vastuullisen toimijan, joka huolehtii autostasi kuin omastaan. Teemme kaikkemme, jotta korjausprosessi on sinulle mahdollisimman vaivaton ja ympäristöystävällinen.

Herttoniemen Autoklinikalla korjataan kaikenlaiset vauriot, oli kyseessä sitten polttomoottoriauto, sähköauto tai hybridi. Olemme myös Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju Suomessa, mikä osoittaa osaamisemme ja luotettavuutemme korjausalalla.

Autoklinikka Herttoniemi, Helsinki
Roihuvuorentie 37
00820 Helsinki

herttoniemi@autoklinikka.fi
020 7737 440

Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Herttoniemen Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Herttoniemen Autoklinikasta

Herttoniemen Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Herttoniemen Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi