Autoklinikka Tuusula

Autoklinikka Tuusula sijaitsee kätevästi Amerintiellä, mikä tekee meistä helposti saavutettavan vaihtoehdon Tuusulan ja lähialueiden asukkaille. Meillä on käytössämme nykyaikaiset laitteet ja ammattitaitoinen henkilökunta, joka on valmis auttamaan sinua kaikissa autosi vauriokorjaustarpeissa. Olipa kyseessä pieni kolhu tai suurempi kolarivaurio, voit luottaa siihen, että autosi on osaavissa käsissä. Tervetuloa tutustumaan palveluihimme ja kokemaan, miksi niin monet asiakkaat valitsevat meidät yhä uudelleen ja uudelleen.

Vahingon sattuessa: Miten toimia?

Kun vahinko tapahtuu, on tärkeää toimia nopeasti ja tehokkaasti. Ensimmäinen askel on arvioida vaurion laajuus ammattilaisen toimesta. Autoklinikalla korjausprosessi lähtee käyntiin vahinkotarkastuksella, jossa asiantuntijamme tarkastavat autosi vauriot ja antavat kustannusarvion korjauksesta. Tämä auttaa sinua tekemään tietoon perustuvan päätöksen korjauksen suhteen. Ilmoitamme kustannusarvion tarvittaessa myös vakuutusyhtiöllesi, jotta saamme korjausluvan.

Vakuutusyhtiöön ilmoittaminen on olennainen osa prosessia. Vakuutusyhtiön hyväksynnän jälkeen aloitamme korjaustyöt, ja pyrimme palauttamaan autosi mahdollisimman nopeasti takaisin tien päälle.

Erilaiset korjausmenetelmät

Autoklinikalla käytämme monipuolisia korjausmenetelmiä, jotka soveltuvat erilaisiin vaurioihin. Perinteinen peltikorjaus on yksi yleisimmistä menetelmistä, mutta tarjoamme myös nykyaikaisia vaihtoehtoja kuten PDR-tekniikkaa (Paintless Dent Repair). PDR-tekniikka on erityisen tehokas pienempien kolhujen ja lommojen korjauksessa, sillä se ei vaadi maalausta ja on ympäristöystävällinen vaihtoehto. Lisätietoja PDR-menetelmästä löydät täältä.

Perinteinen peltikorjaus on tarpeen suurempien vaurioiden kohdalla, kuten kolarivaurioissa. Tämä menetelmä vaatii usein maalausta ja varaosien vaihtoa, mutta takaa laadukkaan lopputuloksen. Molemmat menetelmät ovat osaamisemme ytimessä, ja valitsemme aina parhaan mahdollisen tavan korjata autosi vauriot.

Tuulilasivaurioiden korjaus

Tuulilasivauriot ovat yleisiä, ja niiden korjaaminen on tärkeää ajoturvallisuuden kannalta. Autoklinikalla on laaja kokemus tuulilasien korjauksista ja vaihdoista. Pienet vauriot, kuten kiveniskemät voidaan usein korjata nopeasti ja kustannustehokkaasti, mutta suuremmat vauriot, kuten halkeamat vaativat koko tuulilasin vaihdon.

Tuulilasien korjauksessa käytämme korkealaatuisia materiaaleja ja nykyaikaisia menetelmiä, jotka takaavat kestävän lopputuloksen. Varmistamme, että tuulilasisi on yhtä turvallinen ja toimiva kuin ennen vahinkoa. Lue lisää tuulilasipalveluistamme löydät täältä.

Vastuullinen valinta

Autoklinikalla olemme sitoutuneet ympäristöystävällisiin käytäntöihin. Pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat kaikessa toiminnassa. Tämä tarkoittaa, että tarpeettomia osia ei vaihdeta, turhaa työtä ei tehdä ja kaikki korjataan mikä korjattavissa on. Lajittelemme ja kierrätämme myös kaikki vanhat osat huolellisesti.

Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta toiminnassamme: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Näihin kiinnitämme erityistä huomiota, jotta voimme tarjota asiakkaillemme vastuullisen ja ympäristöystävällisen palvelun. Vastuullisuudestamme voit lukea lisää täältä.

Asiakastyytyväisyys ja laatu

Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Vuonna 2023 asiakkaidemme antamien arvosanojen keskiarvo oli 9,41 (asteikolla 0-10) ja NPS-luku oli 87,64. Tämä kertoo siitä, että asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä palveluihimme ja suosittelevat meitä mielellään muille.

Korjauksen laadun takaamiseksi noudatamme aina autonvalmistajien merkki- ja mallikohtaisia ohjeita. Tämä varmistaa, että autosi takuu säilyy ja että korjaus on tehty korkeimpien standardien mukaisesti. Autoklinikalla on myös ISO 9001:2015 laatujärjestelmän ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatit, jotka osoittavat sitoutumisemme jatkuvaan parantamiseen.

Yhteenveto

Kun vahinko tapahtuu, on tärkeää valita luotettava ja ammattitaitoinen korjaamo. Autoklinikalla tarjoamme monipuolisia korjauspalveluja, jotka kattavat kaiken pienistä kolhuista suuriin kolarivaurioihin. Käytämme nykyaikaisia menetelmiä ja korkealaatuisia materiaaleja, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme sitoutuneet ympäristöystävällisiin käytäntöihin ja asiakastyytyväisyyteen. Tavoitteenamme on tehdä korjausprosessista mahdollisimman helppoa ja vaivatonta asiakkaillemme. Valitsemalla meidät voit olla varma, että autosi on osaavissa käsissä ja että korjaus tehdään korkeimpien standardien mukaisesti.

Yhteystiedot

Autoklinikka Tuusula
Amerintie 50
04320 Tuusula

tuusula@autoklinikka.fi
020 7737 570
ma-pe 07:30-17:00, la 10:00-16:00

Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi