Autoklinikka

Lempäälä, Ideapark

Autokorjaamo Lempäälä, Ideapark
Ideaparkinkatu 2, Autoliiton Autopalvelukeskus
Tampereen puoleinen piha-alue
37570 Lempäälä

ideapark@autoklinikka.fi
020 7737 533
arkisin 07:30-17:00

Tuo vaurioitunut autosi veloituksettomaan arviointiin

Korjaus alkaa vaurion arvioinnilla eli vahinkotarkastuksella. Tarkastuksessa tutkimme vaurion laajuuden, arvioimme kustannukset sekä hoidamme tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi. Vahinkotarkastus on aina ilmainen eikä sido sinua vielä mihinkään.

Tule heti tai varaa aika

Poikkea tarkastukseen ilman ajanvarausta

Tai varaa aika ennakkoon verkossa

Varaa aika Pyydä tarjous

Säästä aikaa. Hoida vahinkotarkastus sähköisesti lähettämällä kuvat autosi vauriosta.

Hoida tarkastus verkossa

Meiltä myös tuulilasin vaihdot ja korjaukset nopeasti

Voit poiketa kiveniskemän korjaukseen ilman ajanvarausta tai varata ajan etukäteen verkossa. Aikaa korjaus vie noin 30 minuuttia. Jos tuulilasissasi on isompi särö tai halkeama vaihdamme sen uuteen päivässä. Käytämme lasinvaihdoissa Pilkingtonin tai auton valmistajan omia laseja. Lue lisää.

ISKEMÄN KORJAUS

Varaa aika

LASIN VAIHTO

Varaa aika

Peltivaurioiden ja tuulilasien korjaus Lempäälän Autoklinikalla

Vahinkotarkastuksesta se alkaa

Voit poiketa näyttämään meille autosi vauriota Lempäälän Ideaparkkiin aina ilman ajanvarausta. Saat aika- ja kustannusarvion työstä vartissa. Toimitamme myös tarvittavat laskelmat ja tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi. Halutessasi voit varata korjausajan Ideaparkissa myös muihin Autoklinikan korjaamoihin kuten Tampereelle, Kangasalle tai Sastamalaan.

Ajan vaurion arvioinnin voi varata myös etukäteen verkossa tai soittamalla 020 773 7437.  Voit myös tehdä vahinkotarkastuksen lähettämällä kuvat autosi vauriosta. Otamme sinuun yhteyttä heti, kun olemme arvioineet vahingon laajuuden.

Palvelemme kaikkia autoilijoita

Tarjoamme Lempäälän Autoklinikalla palvelua kaikille autoilijoille, auton merkistä ja mallista riippumatta. Meillä hoituu ammattitaidolla peltivauriotkiveniskemän korjaukset, tuulilasin vaihdotlommojen oikaisu sekä maalipinnan uusiminen. Olemme myös Tesla-korjauksiin erikoistunut Autoklinikan piste ja hoidamme ammattitaidolla kuntoon Teslojen pienet pintavauriot sekä tuulilasit (Tesla Approved Body Shop).

Jos joudut jättämään autosi korjaamolle ja tarvitset sijaisauton, se järjestyy vuokraamokumppaniemme kautta. Autoklinikka Lempäälä on kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani ja hoidamme heidän kanssaan myös kaikki paperiasiat kuntoon. Pohjolan asiakkaana voit hyödyntää Lempäälässä myös Pohjolan Korjaamomestari -palveluja.

Toimimme vastuullisesti

Korjaamme kaikki autot nopeasti, vaivattomasti ja ennen kaikkea laadukkaasti. Siitä on todisteena asiakkaidemme kokemukset.

Teemme aktiivisesti työtä myös  ympäristöhaittojen minimoimiseksi kaikessa toiminnassamme. Tarpeettomia osia ei vaihdeta, turhaa työtä ei tehdä ja kaikki korjataan mikä korjattavissa on. Lajittelemme ja kierrätämme myös kaikki vanhat osat oikein ja huolellisesti. Lisätietoa Autoklinikan vastuullisuudesta löydät täältä.

Ikävän asian hoitaminen, kuten auton korjaus, on harvoin mukava kokemus, mutta meillä sen hoitaminen on helppoa. Teemme Lempäälän Autoklinikalla kaikkemme, jotta käynnistäsi jää hyvä mieli.

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden korjaamokumppani

Korjaamme kaikki automerkit mm.