Tuo autosi vaurio veloituksettomaan arviointiin

Korjaus alkaa vaurion arvioinnilla eli vahinkotarkastuksella. Tarkastuksessa tutkimme vaurion laajuuden, arvioimme kustannukset sekä hoidamme tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi. Vahinkotarkastus on aina ilmainen eikä sido sinua vielä mihinkään.

Tule heti tai varaa aika

Poikkea tarkastukseen ilman ajanvarausta

Tai varaa aika ennakkoon verkossa

Varaa aika Pyydä tarjous

Säästä aikaa. Hoida vahinkotarkastus sähköisesti lähettämällä kuvat autosi vauriosta.

Tee tarkastus sähköisesti

Meiltä myös tuulilasin vaihdot ja korjaukset nopeasti

Voit poiketa kiveniskemän korjaukseen ilman ajanvarausta tai varata ajan etukäteen verkossa. Aikaa korjaus vie noin 30 minuuttia. Jos tuulilasissasi on isompi särö tai halkeama vaihdamme sen uuteen päivässä. Käytämme lasinvaihdoissa Pilkingtonin tai auton valmistajan omia laseja. Ota yhteyttä.

Iskemän korjaus

Varaa aika

Lasin vaihto

Varaa aika

Peltivaurioiden ja tuulilasien korjaus Lempäälän Autoklinikalla

Vahinkotarkastuksesta se alkaa

Voit poiketa näyttämään meille autosi vauriota Lempäälän Ideaparkkiin aina ilman ajanvarausta. Saat kustannusarvion työstä vartissa ja kiveniskemät korjaamme odottaessasi. Halutessasi voit varata korjausajan Ideaparkissa myös muihin Autoklinikan korjaamoihin kuten Tampereelle, Kangasalle tai Sastamalaan.

Ajan vaurion arvioinnin voi varata myös etukäteen verkossa tai soittamalla 020 773 7437.  Voit myös tehdä vahinkotarkastuksen sähköisesti lähettämällä kuvat autosi vauriosta. Otamme sinuun yhteyttä heti, kun olemme arvioineet vahingon laajuuden.

Palvelemme kaikkia autoilijoita

Tarjoamme Lempäälän Autoklinikalla palvelua kaikille autoilijoille, auton merkistä ja mallista riippumatta. Meillä hoituu ammattitaidolla peltivauriotkiveniskemän korjaukset, tuulilasin vaihdotlommojen oikaisu sekä maalipinnan uusiminen. Olemme myös Tesla-korjauksiin erikoistunut sateliittipiste ja hoidamme ammattitaidolla kuntoon Teslojen pienet pintavauriot sekä tuulilasit (Tesla Approved Body Shop).

Jos joudut jättämään autosi korjaamolle ja tarvitset sijaisauton, se järjestyy vuokraamokumppaniemme kautta.  Autoklinikka Lempäälä on kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani ja hoidamme heidän kanssaan myös kaikki paperiasiat kuntoon.

Asiakkaamme tykkäävät meistä

Korjaamme kaikki autot nopeasti, vaivattomasti ja ennen kaikkea laadukkaasti. Siitä on todisteena asiakkaidemme kokemukset. Emme ikinä tingi turvallisuudesta emmekä ympäristöystävällisyydestä. Siksi kierrätämme Lempäälän Autoklinikalla aina kaikki vanhat osat oikein ja turvallisesti.

Ikävän asian hoitaminen, kuten auton korjaus, on harvoin mukava kokemus, mutta meillä sen hoitaminen on helppoa. Teemme Autoklinikalla Lempäälän Ideaparkissa kaikkemme, jotta käynnistäsi jää hyvä mieli.

Jäikö jokin mietityttämään? Lue vastauksemme asiakkaidemme yleisimpiin kysymyksiin.

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden korjaamokumppani

Korjaamme kaikki automerkit mm.