Tuo autosi vaurio veloituksettomaan arviointiin

Teemme autollesi ensin vahinkotarkastuksen. Sen aikana arvioimme vaurion laajuuden ja kustannukset. Tämä on aina veloituksetonta eikä sido sinua mitenkään. Hoidamme myös asioinnin vakuutusyhtiösi kanssa.

Tule heti tai varaa aika

Voit tulla myös ilman ajanvarausta

Vaurion arviointi vie 15 minuuttia

Varaa aika Pyydä tarjous

Säästä aikaa. Hoida vahingon arviointi sähköisesti lähettämällä kuvat autosi vauriosta.

Tee tarkastus sähköisesti

Meiltä myös tuulilasin vaihdot ja korjaukset nopeasti

Voit tuoda tuulilasin kiveniskemän meille korjaukseen myös ilman ajanvarausta. Korjaus vie aikaa noin 30 minuuttia. Jos tuulilasissasi on halkeama tai isompi särö vaihdamme sen uuteen päivässä. Käytämme kaikissa lasitöissämme Pilkingtonin tai auton valmistajan omia laseja.

Peltivaurioiden ja tuulilasien korjaus Lempäälän Autoklinikalla

Vahinkotarkastuksesta se alkaa

Voit poiketa näyttämään meille autosi vauriota Lempäälän Ideaparkkiin aina ilman ajanvarausta. Saat kustannusarvion työstä vartissa ja kiveniskemät korjaamme odottaessasi. Halutessasi voit varata korjausajan Ideaparkissa myös muihin Autoklinikan korjaamoihin kuten Tampereelle, Kangasalle tai Sastamalaan.

Ajan vaurion arvioinnin voi varata myös etukäteen verkossa tai soittamalla 020 773 7437.  Voit myös tehdä vahinkotarkastuksen sähköisesti lähettämällä kuvat autosi vauriosta. Otamme sinuun yhteyttä heti, kun olemme arvioineet vahingon laajuuden.

Palvelemme kaikkia autoilijoita

Tarjoamme Lempäälän Autoklinikalla palvelua kaikille autoilijoille, auton merkistä ja mallista riippumatta. Meillä hoituu ammattitaidolla peltivauriotkiveniskemän korjaukset, tuulilasin vaihdotlommojen oikaisu sekä maalipinnan uusiminen. Työskentelemme aina valmistajien ohjeiden mukaan, joten autosi alkuperäinen takuu säilyy aina.

Jos joudut jättämään autosi korjaamolle ja tarvitset sijaisauton, se järjestyy vuokraamokumppaniemme kautta.  Autoklinikka Lempäälä on kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani ja hoidamme heidän kanssaan myös kaikki paperiasiat kuntoon.

Asiakkaamme tykkäävät meistä

Korjaamme kaikki autot nopeasti, vaivattomasti ja ennen kaikkea laadukkaasti. Siitä on todisteena asiakkaidemme kokemukset. Emme ikinä tingi turvallisuudesta emmekä ympäristöystävällisyydestä. Siksi kierrätämme Lempäälän Autoklinikalla aina kaikki vanhat osat oikein ja turvallisesti.

Ikävän asian hoitaminen, kuten auton korjaus, on harvoin mukava kokemus, mutta meillä sen hoitaminen on helppoa. Teemme Autoklinikalla Lempäälän Ideaparkissa kaikkemme, jotta käynnistäsi jää hyvä mieli.

Jäikö jokin mietityttämään? Lue vastauksemme asiakkaidemme yleisimpiin kysymyksiin.

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden korjaamokumppani

Korjaamme kaikki automerkit mm.