Autoklinikka

Vantaa, Tammisto

tammisto@autoklinikka.fi
020 7737 430
ma-pe 7:30-19:00, la 10:00-16:00

Tiesithän! Ollessamme avoinna voit tulla meille vahinkotarkastukseen aina myös ilman ajanvarausta - eli kun sinulle sopii.

Palvelumme Vantaan Tammiston Autoklinikalla

Ei ole merkitystä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet tai minkä merkkistä autoa ajat – Autoklinikka Tammisto, Vantaa on kaikkien vakuutusyhtiöiden ja automerkkien kolarikorjaamo. Meillä hoituu ammattitaidolla peltikorjaukset, automaalaukset, pienet lommot ja kolhut sekä tuulilasin vaihdot ja korjaukset. Käytämme lasitöissä Pilkingtonin laadukkaita tuulilaseja tai autonvalmistajan alkuperäisiä laseja.

Vahinkotarkastuksesta se alkaa

Jotta saamme autosi taas kuntoon selvitämme ensin, mitä tulee korjata. Tämän teemme vahinkotarkastuksessa. Sen aikana tarkastamme vaurion laajuuden, mahdolliset varaosatarpeet sekä varaamme autollesi ajan varsinaiseen korjaukseen. Samalla hoidamme tarvittavat tiedot ja laskelmat vakuutusyhtiöösi. Tarkastuksen tekeminen vie aikaa noin 15 minuuttia.

Autokorjaamo Tammisto, Vantaa on joustavan palvelun autokorjaamo. Voit tulla meille vahinkotarkastukseen aina ilman ajanvarausta eli kun sinulle sopii. Toki voit varata ajan myös etukäteen verkossa, soittamalla 020 7737 430 tai hoitaa vahinkotarkastuksen lähettämällä kuvat vauriosta.

Palvelemme kaikkia autoilijoita

Ei ole merkitystä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet tai minkä merkkistä autoa ajat – korjaamme Autoklinikan Tammiston autokorjaamossa Vantaalla kaikki automerkit ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Pohjolan asiakkaana voit hyödyntää Tammistossa myös Pohjolan Korjaamomestari -palveluja.

Vantaan Tammiston Autoklinikka on valittu myös ensimmäiseksi If Laatukorjaamoksi. Ifin ja Autoklinikan yhteishanke tähtää entistä huolettomampaan asiakaskokemuksen Ifin vakuutusasiakkailla.

Työskentelemme aina valmistajien ohjeita noudattaen eli autosi alkuperäinen takuu säilyy aina. Täältä löydät esimerkkejä korjaushinnoistamme.

Asioiminen kanssamme on helppoa

Mitä maailma menettäisi, jos meitä ei olisi? Varmasti autot tulisivat korjattua, mutta eivät kenties yhtä nopeasti ja vaivattomasti. Laatu on asia, jota ei väittämällä voi hyväksi todistaa. Mutta käyttäjien kokemuksilla voi ja niitä meillä on esittää maineemme tueksi. Täältä löydät vastauksia asiakkaidemme yleisimpiin kysymyksiin.

Vahinkoja tapahtuu, mutta niin kauan kuin kyse on vain ruttuun menneestä pellistä tai rikkoontuneesta tuulilasista, vahinko unohtuu mitä pikemmin se on korjattu. Vaikka ikävän asian hoitaminen on harvoin mukavaa, me teemme siitä Autoklinikan Tammiston autokorjaamossa Vantaalla helppoa.

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden korjaamokumppani

Korjaamme kaikki automerkit mm.