Autoklinikka

Vantaa, Kaivoksela

Autokorjaamo Kaivoksela, Vantaa
Vetokuja 1
01610 Vantaa

kaivoksela@autoklinikka.fi
020 7737 410
arkisin 07:30-16:30

suljettu 21.06.

Tuo vaurioitunut autosi veloituksettomaan arviointiin

Auton pelti- tai kolarivaurionkorjaus alkaa vaurion arvioinnilla eli vahinkotarkastuksella. Tarkastuksessa tutkimme vahingon laajuuden ja hoidamme tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi. Mikäli maksat korjauksen itse, saat kustannusarvion työstä.

Tule heti tai varaa aika

Poikkea tarkastukseen ilman ajanvarausta

Tai varaa aika ennakkoon verkossa

Varaa aika Tarjouspyyntö

Säästä käynti korjaamolla. Hoida vahingon arviointi puhelimella lähettämällä kuvat autosi vauriosta.

Lähetä kuvat vauriosta

Meiltä myös tuulilasin vaihdot ja korjaukset nopeasti

Tuulilasin korjaus tai vaihto ei edellytä erillistä vahinkotarkastusta. Voit poiketa kiveniskemän korjaukseen ilman ajanvarausta arkisin klo 9.00-15.30 tai varata ajan etukäteen verkossa. Korjaus vie aikaa noin 30 minuuttia. Jos tuulilasissasi on isompi särö tai halkeama vaihdamme sen uuteen päivässä. Lue lisää.

ISKEMÄN KORJAUS

Varaa aika

LASIN VAIHTO

Varaa aika

Peltivaurioiden ja tuulilasien korjaus Kaivokselan Autoklinikalla Vantaalla

Vahinkotarkastuksesta se alkaa

Korjausprosessimme alkaa vahinkotarkastuksesta. Vahinkotarkastuksessa tutkimme vaurion laajuuden ja selvitämme mitä pitää korjata. Toimitamme myös tarvittavat laskelmat- ja tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi. Vahinkotarkastus Kaivokselan Autoklinikalla Vantaalla ei sido sinua mihinkään ja se on aina ilmainen.

Voit jättää ja noutaa avaimesi 24h

Vantaan Kaivokselan pisteessä sinua palvelee myös 24h palveluautomaatti, jonka ansiosta voit tuoda autosi korjaukseen ja noutaa korjatun autosi myös aukioloaikojemme ulkopuolella 24/7. Sovi avainkaapin käytöstä varatessasi korjausaikaa tai ennen kuin noudat valmiin autosi korjauksesta.

Olemme erikoistuneet Teslojen korjauksiin

Autoklinikka Kaivoksela on erikoistunut Tesla-ajoneuvojen korjauksiin (Tesla Approved Body Shop). Moderni korjaamohallimme sijaitsee aivan Tesla-myymälän naapurissa Vantaan Vetokujalla. Meillä hoituvat ammattitaidolla niin Teslojen vaihdettavat osat, tuulilasivauriot, pienet kolhut ja lommot kuin vaativammat rakennekorjauksetkin. Teslojen lisäksi korjaamme Kaivokselassa myös muut automerkit eli meille ovat tervetulleita kaikki autoilijat.

Jos joudut jättämään autosi korjaamolle ja tarvitset sijaisauton, se järjestyy vuokraamokumppaniemme kautta. Kaivokselan Autoklinikka Vantaalla on kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani ja hoidamme heidän kanssaan myös kaikki paperiasiat kuntoon.

Toimimme vastuullisesti

Korjaamme kaikki autot nopeasti, vaivattomasti ja ennen kaikkea laadukkaasti. Siitä on todisteena asiakkaidemme kokemukset.

Teemme aktiivisesti työtä myös  ympäristöhaittojen minimoimiseksi kaikessa toiminnassamme. Tarpeettomia osia ei vaihdeta, turhaa työtä ei tehdä ja kaikki korjataan mikä korjattavissa on. Lajittelemme ja kierrätämme myös kaikki vanhat osat oikein ja huolellisesti. Lisätietoa Autoklinikan vastuullisuudesta löydät täältä.

Ikävän asian hoitaminen, kuten auton korjaus, on harvoin mukava kokemus, mutta meillä sen hoitaminen on helppoa. Teemme Vantaan Kaivokselan Autoklinikalla kaikkemme, jotta käynnistäsi jää hyvä mieli.

Korjaamme kaikki merkit ja mallit - myös sähköautot ja hybridit!

Korjaamme ammattitaidolla kaikki automerkit kuten VW, Toyota, Skoda, Ford, BMW, Audi, Mercedes, Volvo ja Citroen. Noudatamme tarkasti autonvalmistajan alkuperäisiä ohjeita ja takuu säilyy aina.

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden korjaamokumppani