Tiesithän! Ollessamme avoinna voit tulla meille vahinkotarkastukseen aina myös ilman ajanvarausta - eli kun sinulle sopii.

Palvelumme Kaivokselan Autoklinikalla Vantaalla

Autoklinikka Kaivoksela on erikoistunut Tesla-ajoneuvojen korjauksiin (Tesla Approved Body Shop). Moderni korjaamohallimme sijaitsee aivan Tesla-myymälän naapurissa Vantaan Vetokujalla. Meillä hoituvat ammattitaidolla niin Teslojen vaihdettavat osat, tuulilasivauriot, pienet kolhut ja lommot kuin vaativammat rakennekorjauksetkin. Teslojen lisäksi korjaamme Kaivokselassa myös muut automerkit eli meille ovat tervetulleita kaikki autoilijat.

Vahinkotarkastuksesta se alkaa

Jotta saamme autosi taas kuntoon selvitämme ensin, mitä tulee korjata. Tämän teemme vahinkotarkastuksessa. Sen aikana tarkastamme vaurion laajuuden, mahdolliset varaosatarpeet sekä varaamme autollesi ajan varsinaiseen korjaukseen. Samalla hoidamme tarvittavat tiedot ja laskelmat vakuutusyhtiöösi. Tarkastuksen tekeminen vie aikaa noin 15 minuuttia.

Autokorjaamo Vantaa Kaivoksela on joustavan palvelun autokorjaamo. Voit tulla meille vahinkotarkastukseen aina ilman ajanvarausta eli kun sinulle sopii. Toki voit varata ajan myös etukäteen verkossa, soittamalla 020 7737 410 tai hoitaa vahinkotarkastuksen lähettämällä kuvat vauriosta.

Palvelemme kaikkia autoilijoita

Ei ole merkitystä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet tai minkä merkkistä autoa ajat – korjaamme Autoklinikan Kaivokselan autokorjaamossa Vantaalla  kaikki automerkit ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani.

Työskentelemme aina valmistajien ohjeita noudattaen eli autosi alkuperäinen takuu säilyy aina. Kestävän kehityksen nimissä korjaamme kaiken mikä korjattavissa on, eikä uusia osia vaihdeta vain siksi, että se olisi meille helpompaa. Turvallisuudesta emme koskaan tingi. Voit olla varma, että autosi on yhtä turvallinen korjauksen jälkeen kuin se oli ennen vahinkoa. Täältä löydät esimerkkejä korjaushinnoistamme.

Asioiminen kanssamme on helppoa

Mitä maailma menettäisi, jos meitä ei olisi? Varmasti autot tulisivat korjattua, mutta eivät kenties yhtä nopeasti ja vaivattomasti. Laatu on asia, jota ei väittämällä voi hyväksi todistaa. Mutta käyttäjien kokemuksilla voi ja niitä meillä on esittää maineemme tueksi. Täältä löydät vastauksia asiakkaidemme yleisimpiin kysymyksiin.

Vahinkoja tapahtuu, mutta niin kauan kuin kyse on vain ruttuun menneestä pellistä tai rikkoontuneesta tuulilasista, vahinko unohtuu mitä pikemmin se on korjattu. Vaikka ikävän asian hoitaminen on harvoin mukavaa, me teemme siitä Autoklinikan Kaivokselan autokorjaamossa Vantaalla  helppoa.

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden korjaamokumppani

Korjaamme kaikki automerkit mm.