Autoklinikka

Tampere, Sarankulma

Autokorjaamo Sarankulma, Tampere
Nuutisarankatu 35
Tampere 33900

tampere@autoklinikka.fi
020 7737 470
ma-pe 07:00-19:00, la 10:00-14:00

Tuo vaurioitunut autosi veloituksettomaan arviointiin

Auton kolarikorjaus alkaa vaurion arvioinnilla eli vahinkotarkastuksella. Tarkastuksessa tutkimme vahingon laajuuden, arvioimme työn keston ja kustannukset sekä hoidamme tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi. Vahinkotarkastus on aina ilmainen eikä sido sinua vielä mitenkään.

Tule heti tai varaa aika

Poikkea tarkastukseen ilman ajanvarausta

Tai varaa aika ennakkoon verkossa

Varaa aika Pyydä tarjous

Säästä käynti korjaamolla. Hoida vahingon arviointi puhelimella lähettämällä kuvat autosi vauriosta.

Lähetä kuvat vauriosta

Meiltä myös tuulilasin vaihdot ja korjaukset nopeasti

Tuulilasin korjaus tai vaihto ei edellytä erillistä vahinkotarkastusta. Voit poiketa kiveniskemän korjaukseen ilman ajanvarausta tai varata ajan etukäteen verkossa. Korjaus vie aikaa noin 30 minuuttia. Jos tuulilasissasi on isompi särö tai halkeama vaihdamme sen uuteen päivässä. Lue lisää.

ISKEMÄN KORJAUS

Varaa aika

LASIN VAIHTO

Varaa aika

Peltivaurioiden ja tuulilasien korjaus Sarankulman Autoklinikalla Tampereella

Vahinkotarkastuksesta se alkaa

Korjausprosessimme alkaa vahinkotarkastuksella. Tarkastuksessa tutkimme vaurion laajuuden ja selvitämme mitä pitää korjata. Toimitamme myös tarvittavat laskelmat- ja tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi. Vahinkotarkastus Sarankulman Autoklinikalla Tampereella ei sido sinua mihinkään ja se on aina ilmainen.

Voit jättää ja noutaa avaimesi 24h

Sarankulman pisteessä sinua palvelee myös 24h avainkaappi, jonka ansiosta voit tuoda autosi korjaukseen ja noutaa korjatun autosi myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Sovi avainkaapin käytöstä varatessasi korjausaikaa tai ennen kuin noudat valmiin autosi korjauksesta.

Palvelemme kaikkia autoilijoita

Tarjoamme Sarankulman Autoklinikalla Tampereella palvelua kaikille autoilijoille, auton merkistä ja mallista riippumatta. Meillä hoituu peltivauriotkiveniskemättuulilasin vaihdotlommojen oikaisu sekä maalipinnan uusiminen. Jos joudut jättämään autosi korjaamolle ja tarvitset sijaisauton, se järjestyy vuokraamokumppaniemme kautta.

Tampereen Autoklinikka Sarankulma on kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani ja hoidamme heidän kanssaan myös kaikki paperiasiat kuntoon. Pohjolan asiakkaana voit hyödyntää Tampereella myös Pohjolan Korjaamomestari -palveluja. Tampereen toimipisteemme on myös If Laatukorjaamo. Tämä tarkoittaa kaikille Ifin vakuutusasiakkaille korkeatasoista palvelua, ammattitaitoa ja laatua läpi koko korjausprosessin.

Toimimme vastuullisesti

Korjaamme kaikki autot nopeasti, vaivattomasti ja ennen kaikkea laadukkaasti. Siitä on todisteena asiakkaidemme kokemukset.

Teemme aktiivisesti työtä myös ympäristöhaittojen minimoimiseksi kaikessa toiminnassamme. Tarpeettomia osia ei vaihdeta, turhaa työtä ei tehdä ja kaikki korjataan mikä korjattavissa on. Lajittelemme ja kierrätämme myös kaikki vanhat osat oikein ja huolellisesti. Lisätietoa Autoklinikan vastuullisuudesta löydät täältä.

Ikävän asian hoitaminen, kuten auton korjaus, on harvoin mukava kokemus, mutta meillä sen hoitaminen on helppoa. Teemme Tampereen Sarankulman Autoklinikalla kaikkemme, jotta käynnistäsi jää hyvä mieli.

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden korjaamokumppani

Korjaamme kaikki automerkit mm.