Autoklinikka

Oulu

Autokorjaamo Oulu
Myyntimiehenkuja 3
90410 Oulu

oulu@autoklinikka.fi
020 7737 485
arkisin 07:30-17:00

Vahinkotarkastuksesta se alkaa – ota yhteyttä!

Jotta saamme autosi taas kuntoon selvitämme ensin, mitä tulee korjata. Tämän teemme vahinkotarkastuksessa. Tarkastus vie aikaa noin 15 minuuttia eikä velvoita sinua vielä mitenkään. Voit tulla vahinkotarkastukseen myös ilman ajanvarausta!

Palvelumme Oulun Autoklinikalla

Ei ole merkitystä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet tai minkä merkkistä autoa ajat – Autoklinikka Oulu on kaikkien vakuutusyhtiöiden ja automerkkien kolarikorjaamo. Olemme myös yksi Autoklinikka-ketjun Tesla-korjaamoista (Tesla Approved Body Shop). Meillä hoituu ammattitaidolla Teslojen pienet pintavauriot ja tuulilasit. Isommat Tesla-korjaukset teemme Vantaan Kaivokselassa.

Vahinkotarkastuksesta
se alkaa

Jotta saamme autosi taas kuntoon selvitämme ensin, mitä tulee korjata. Tämän teemme vahinkotarkastuksessa. Sen aikana tarkastamme vaurion laajuuden, mahdolliset varaosatarpeet sekä varaamme autollesi ajan varsinaiseen korjaukseen. Samalla hoidamme tarvittavat tiedot ja laskelmat vakuutusyhtiöösi. Tarkastuksen tekeminen vie aikaa noin 15 minuuttia.

Autokorjaamo Oulu on joustavan palvelun autokorjaamo. Voit tulla meille vahinkotarkastukseen aina ilman ajanvarausta eli kun sinulle sopii. Voit varata ajan myös etukäteen verkossa, soittamalla 020 7737 485 tai hoitaa vahinkotarkastuksen lähettämällä kuvat vauriosta.

Palvelemme kaikkia autoilijoita

Ei ole merkitystä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet tai minkä merkkistä autoa ajat – korjaamme Autoklinikan Oulun autokorjaamossa kaikki automerkit ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. OP:n asiakkaana voit hyödyntää Oulussa myös OP Korjaamomestarimme -palveluja.

Työskentelemme aina valmistajien ohjeita noudattaen eli autosi alkuperäinen takuu säilyy aina. Kestävän kehityksen nimissä korjaamme kaiken mikä korjattavissa on, eikä uusia osia vaihdeta vain siksi, että se olisi meille helpompaa. Turvallisuudesta emme koskaan tingi. Voit olla varma, että autosi on yhtä turvallinen korjauksen jälkeen kuin se oli ennen vahinkoa. Täältä löydät esimerkkejä korjaushinnoistamme.

Asioiminen kanssamme on helppoa

Mitä maailma menettäisi, jos meitä ei olisi? Varmasti autot tulisivat korjattua, mutta eivät kenties yhtä nopeasti ja vaivattomasti. Laatu on asia, jota ei väittämällä voi hyväksi todistaa. Mutta käyttäjien kokemuksilla voi ja niitä meillä on esittää maineemme tueksi. Täältä löydät vastauksia asiakkaidemme yleisimpiin kysymyksiin.

Vahinkoja tapahtuu, mutta niin kauan kuin kyse on vain ruttuun menneestä pellistä tai rikkoontuneesta tuulilasista, vahinko unohtuu mitä pikemmin se on korjattu. Vaikka ikävän asian hoitaminen on harvoin mukavaa, me teemme siitä Oulun Autoklinikan autokorjaamossa helppoa.

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden korjaamokumppani

Korjaamme kaikki automerkit mm.