Autoklinikka

Helsinki FastFix, Stockmann Q-Park

Autokorjaamo Fastfix, Helsinki
Mannerheimintie 1 / Stockmann Q-Park, P3
00100 Helsinki

fastfix@autoklinikka.fi
020 7737 415
ma-pe 8:00-16:00

Vahinkotarkastuksesta se alkaa – ota yhteyttä!

Jotta saamme autosi taas kuntoon selvitämme ensin, mitä tulee korjata. Tämän teemme vahinkotarkastuksessa. Tarkastus vie aikaa noin 15 minuuttia eikä velvoita sinua vielä mitenkään. Voit tulla vahinkotarkastukseen myös ilman ajanvarausta!

Palvelumme Autoklinikalla Stockmannin Q-Parkissa

Autoklinikka FastFix Stockmannin Q-Parkissa tarjoaa vauriokorjaamopalveluja aivan Helsingin ydinkeskustassa. Pienet kolhut, tuulilasien korjaukset ja tuulilasien vaihdot hoidamme nopeasti kuntoon paikan päällä. Meillä hoituu myös halogeenipolttimoiden vaihdot. Laajemmille vaurioille varaamme ajan lähimpään Autoklinikka-korjaamoon.

Tuodessasi autosi FastFixiin korjattavaksi, saat hyvityslipukkeen (30min- 3h), jolla voit maksaa korjausajan pysäköintisi Stockmannin Q-Parkissa. Tarjoamme myös Stockmannin kanta-asiakkaille etuja tuulilasikorjauksista.

Vahinkotarkastuksesta se alkaa

Jotta saamme autosi taas kuntoon selvitämme ensin, mitä tulee korjata. Tämän teemme vahinkotarkastuksessa. Sen aikana tarkastamme vaurion laajuuden, mahdolliset varaosatarpeet sekä varaamme autollesi ajan varsinaiseen korjaukseen. Samalla hoidamme tarvittavat tiedot ja laskelmat vakuutusyhtiöösi. Tarkastuksen tekeminen vie aikaa noin 15 minuuttia.

Autokorjaamo FastFix, Helsinki, Stockmann Q-Park on joustavan palvelun autokorjaamo. Voit tulla meille vahinkotarkastukseen aina ilman ajanvarausta eli kun sinulle sopii. Toki voit varata ajan myös etukäteen verkossa, soittamalla 020 7737 415 tai hoitaa vahinkotarkastuksen lähettämällä kuvat vauriosta.

Palvelemme kaikkia autoilijoita

Ei ole merkitystä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet tai minkä merkkistä autoa ajat – korjaamme Autoklinikan Helsingin Fastfix autokorjaamossa kaikki automerkit ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani.

Työskentelemme aina valmistajien ohjeita noudattaen eli autosi alkuperäinen takuu säilyy aina. Kestävän kehityksen nimissä korjaamme kaiken mikä korjattavissa on, eikä uusia osia vaihdeta vain siksi, että se olisi meille helpompaa. Turvallisuudesta emme koskaan tingi. Voit olla varma, että autosi on yhtä turvallinen korjauksen jälkeen kuin se oli ennen vahinkoa. Täältä löydät esimerkkejä korjaushinnoistamme.

Asioiminen kanssamme on helppoa

Mitä maailma menettäisi, jos meitä ei olisi? Varmasti autot tulisivat korjattua, mutta eivät kenties yhtä nopeasti ja vaivattomasti. Laatu on asia, jota ei väittämällä voi hyväksi todistaa. Mutta käyttäjien kokemuksilla voi ja niitä meillä on esittää maineemme tueksi. Täältä löydät vastauksia asiakkaidemme yleisimpiin kysymyksiin.

Vahinkoja tapahtuu, mutta niin kauan kuin kyse on vain ruttuun menneestä pellistä tai rikkoontuneesta tuulilasista, vahinko unohtuu mitä pikemmin se on korjattu. Vaikka ikävän asian hoitaminen on harvoin mukavaa, me teemme siitä Autoklinikan Helsingin Fastfix autokorjaamossa helppoa.

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden korjaamokumppani

Korjaamme kaikki automerkit mm.