Autoklinikka
en ru Avaa valikko
Autokorjaamo Tammisto, Vantaa

Autokorjaamo Tammisto, Vantaa

Avoinna arkisin 07:30-17:00

Autoklinikka on Suomen johtava vauriokorjaamoketju ja monimerkkikorjaamo sekä Tesla-ajoneuvojen auktorisoitu korjaaja Suomessa.

Autoklinikka Tammistossa hoidat vaivattomasti vauriokorjaukset, automaalaukset sekä auton huoltoon ja korjaukseen liittyvät pienet palvelut. Meillä hoituu nopeasti myös tuulilasin vaihdot ja tuulilasin korjaukset sekä polttimoiden vaihdot.

Tammiston toimipisteessämme korjaat ammattitaidolla myös Tesla-sähköautojen rakennevauriot sekä pienet pintavauriot ja vaihdettavat osat.

Vakuutusyhtiöiden hyväksymä monimerkkikorjaamo
Aidot Autoklinikka-korjaamot ovat kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymiä monimerkkikorjaamoja. Korjaamme ammattitaidolla kaikki automerkit kuten VW, Toyota, Skoda, Ford, BMW, Audi, Mercedes, Volvo ja Citroen. Autoklinikan ammattilaiset huolehtivat, että autosi korjataan autovalmistajan ohjeiden mukaan ja takuu säilyy aina.

Tutkitusti erinomaista palvelua
Hyvä palvelu on toimintamme perusta. Tekemämme asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan jopa 98% asiakkaistamme on valmis suosittelemaan Autoklinikkaa tuttavilleen. Ota yhteyttä – Autoklinikka korjaa takuulla kaiken, mikä korjattavissa on.

Valimokuja 1
01510 Vantaa


arkisin 07:30-17:00

 

Palaa toimipisteisiin