en ru Avaa valikko
Autokorjaamo Tampere

Autokorjaamo Tampere

Avoinna arkisin 07:30-17:00

Autoklinikka on Suomen johtava vauriokorjaamoketju ja monimerkkikorjaamo. Tampereen toimipisteessämme hoidat vaivattomasti vauriokorjaukset ja automaalaukset. Meillä hoituu ammattitaidolla myös tuulilasien vaihdot ja tuulilasien korjaukset.

Pienten pintavaurioiden korjaukseen hyödynnämme nopeaaa ja kustannustehokasta PDR-tekniikkaa (Paintless Dent Repair). Menetelmän avulla voidaan korjata maalipinnaltaan ehjät, alle kolikon kokoiset painaumat, jopa alle tunnissa.

Tesla-sähköautojen auktorisoitu korjaamo
Tampereen toimipisteemme on erikoistunut myös Tesla-sähköautojen pienten pintavaurioiden ja tuulilasien korjaukseen (Tesla Approved Body Shop). Teslojen vaativammat rakennevauriot hoidamme keskitetysti Vantaan Kaivokselassa.

Vahinkotarkastukset aina ilman ajanvarausta
Toimipisteemme ollessa avoinna, voit tuoda autosi meille vahinkotarkastukseen aina ilman ajanvarausta. Toimitamme tarvittavat tiedot vakuutusyhtiöösi ja varaamme ajan varsinaisen korjaukseen. Vahinkotarkastuksen tekeminen vie aikaa noin 20 minuuttia. Täältä löydät vastaukset asiakkaidemme yleisempiin kysymyksiin.

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä autokorjaamo
Aidot Autoklinikka-korjaamot ovat kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymiä monimerkkikorjaamoja. Korjaamme ammattitaidolla kaikki automerkit kuten VW, Toyota, Skoda, Ford, BMW, Audi, Mercedes, Volvo ja Citroen. Autoklinikan ammattilaiset huolehtivat, että autosi korjataan autovalmistajan ohjeiden mukaisesti ja takuu säilyy aina.

Tutkitusti erinomaista palvelua
Hyvä palvelu on toimintamme perusta. Tekemämme asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan jopa 98 % asiakkaistamme ovat valmiita suosittelemaan meitä. Ota yhteyttä – Autoklinikka korjaa takuulla kaiken, mikä korjattavissa on.

Lokomonkatu 25 B (Lokomonkulma)
HUOM! Käynti asiakaspalveluun sisäpihan puolelta
33900 Tampere


arkisin 07:30-17:00

Palaa toimipisteisiin