en ru Avaa valikko
Autokorjaamo Rovaniemi

Autokorjaamo Rovaniemi

Avoinna arkisin 08:00-16:00

Rovaniemen Kone- ja Automaalaus Oy on nyt osa Autoklinikka-ketjua
Autoklinikka on Suomen johtava vauriokorjaamoketju ja monimerkkikorjaamo. Rovaniemen toimipisteessämme hoidat vaivattomasti vauriokorjaukset ja automaalaukset. Meillä hoituu ammattitaidolla tuulilasin vaihdot ja tuulilasin korjaukset sekä ilmastointilaitteen huollot.

Onko autossasi kolikon kokoinen kolhu?
Autoklinikan PDR-tekniikkaan erikoistuneet asiantuntijat kiertävät keväisin sekä syksyisin eri toimipisteissämme ja vierailevat myös Rovaniemellä. Tekniikan avulla voidaan korjata pienet, maalipinnaltaan ehjät kolhut nopeasti ja kustannustehokkaasti – jopa alle tunnissa. Kysy lisää!

Vahinkotarkastukset aina ilman ajanvarausta
Toimipisteemme ollessa avoinna, voit tuoda autosi meille vahinkotarkastukseen aina ilman ajanvarausta. Toimitamme tarvittavat tiedot vakuutusyhtiöösi ja varaamme ajan varsinaisen korjaukseen. Vahinkotarkastuksen tekeminen vie aikaa noin 20 minuuttia. Täältä löydät vastaukset asiakkaidemme yleisempiin kysymyksiin.

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä autokorjaamo
Aidot Autoklinikka-korjaamot ovat kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymiä monimerkkikorjaamoja. Korjaamme ammattitaidolla kaikki automerkit kuten VW, Toyota, Skoda, Ford, BMW, Audi, Mercedes, Volvo ja Citroen. Olemme myös Tesla-ajoneuvojen auktorisoitu vauriokorjaamoketju Suomessa. Autoklinikan ammattilaiset huolehtivat, että autosi korjataan autovalmistajan ohjeiden mukaisesti ja takuu säilyy aina.

Tutkitusti erinomaista palvelua
Hyvä palvelu on toimintamme perusta. Tekemämme asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan jopa 98 % asiakkaistamme ovat valmiita suosittelemaan meitä. Ota yhteyttä – Autoklinikka korjaa takuulla kaiken, mikä korjattavissa on.

Teollisuustie 9
96320 Rovaniemi


arkisin 08:00-16:00

Palaa toimipisteisiin