en ru Avaa valikko
Autokorjaamo Oulu

Autokorjaamo Oulu

Avoinna arkisin 07:30-17:00

Autoklinikka on Suomen johtava vauriokorjaamoketju ja monimerkkikorjaamo. Oulun toimipisteessämme hoidat vaivattomasti vauriokorjaukset ja automaalaukset. Meillä hoituu ammattitaidolla myös tuulilasien vaihdot ja tuulilasien korjaukset.

Tesla-sähköautojen auktorisoitu korjaamo
Oulun toimipisteemme on erikoistunut myös Tesla-sähköautojen pienten pintavaurioiden ja tuulilasien korjaukseen (Tesla Approved Body Shop). Teslojen vaativammat rakennevauriot hoidamme keskitetysti Vantaan Kaivokselassa.

Onko autossasi kolikon kokoinen kolhu?
Autoklinikan PDR-tekniikkaan erikoistuneet asiantuntijat kiertävät keväisin sekä syksyisin eri toimipisteissämme ja vierailevat myös Oulussa. Tekniikan avulla voidaan korjata pienet, maalipinnaltaan ehjät kolhut nopeasti ja kustannustehokkaasti – jopa alle tunnissa. Kysy lisää!

Vahinkotarkastukset aina ilman ajanvarausta
Toimipisteemme ollessa avoinna, voit tuoda autosi meille vahinkotarkastukseen aina ilman ajanvarausta. Toimitamme tarvittavat tiedot vakuutusyhtiöösi ja varaamme ajan varsinaisen korjaukseen. Vahinkotarkastuksen tekeminen vie aikaa noin 20 minuuttia. Täältä löydät vastaukset asiakkaidemme yleisempiin kysymyksiin.

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä autokorjaamo
Aidot Autoklinikka-korjaamot ovat kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymiä monimerkkikorjaamoja. Korjaamme ammattitaidolla kaikki automerkit kuten VW, Toyota, Skoda, Ford, BMW, Audi, Mercedes, Volvo ja Citroen. Autoklinikan ammattilaiset huolehtivat, että autosi korjataan autovalmistajan ohjeiden mukaisesti ja takuu säilyy aina.

Tutkitusti erinomaista palvelua
Hyvä palvelu on toimintamme perusta. Tekemämme asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan jopa 98 % asiakkaistamme ovat valmiita suosittelemaan meitä. Ota yhteyttä – Autoklinikka korjaa takuulla kaiken, mikä korjattavissa on.

Myyntimiehenkuja 3
90410 Oulu


arkisin 07:30-17:00

Palaa toimipisteisiin