en ru Avaa valikko
Autokorjaamo Kangasala

Autokorjaamo Kangasala

Avoinna arkisin 07:30-17:00

Autoklinikka on Suomen johtava vauriokorjaamoketju ja monimerkkikorjaamo. Kangasalan toimipisteessämme hoidat vaivattomasti vauriokorjaukset ja automaalaukset. Meillä hoituu ammattitaidolla myös tuulilasien vaihdot ja tuulilasien korjaukset. Tuulilasikorjauksissa käytämme laadukkaita Pilkingtonin laseja.

Pienet kolhut oikaisemme nopealla ja kustannustehokkaalla PDR-tekniikalla (Paintless Dent Repair). Menetelmän avulla voidaan korjata maalipinnaltaan ehjät, alle kolikon kokoiset painaumat, jopa alle tunnissa.

Vahinkotarkastukset aina ilman ajanvarausta
Toimipisteemme ollessa avoinna, voit tuoda autosi meille vahinkotarkastukseen aina ilman ajanvarausta. Toimitamme tarvittavat tiedot vakuutusyhtiöösi ja varaamme ajan varsinaisen korjaukseen. Vahinkotarkastuksen tekeminen vie aikaa noin 20 minuuttia. Täältä löydät vastaukset asiakkaidemme yleisempiin kysymyksiin.

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä autokorjaamo
Aidot Autoklinikka-korjaamot ovat kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymiä monimerkkikorjaamoja. Korjaamme ammattitaidolla kaikki automerkit kuten VW, Toyota, Skoda, Ford, BMW, Audi, Mercedes, Volvo ja Citroen. Olemme myös Tesla-ajoneuvojen auktorisoitu vauriokorjaamoketju Suomessa. Autoklinikan ammattilaiset huolehtivat, että autosi korjataan autovalmistajan ohjeiden mukaisesti ja takuu säilyy aina.

Tutkitusti erinomaista palvelua
Hyvä palvelu on toimintamme perusta. Tekemämme asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan jopa 98 % asiakkaistamme ovat valmiita suosittelemaan meitä. Ota yhteyttä – Autoklinikka korjaa takuulla kaiken, mikä korjattavissa on.

Hampuntie 9
36220 Kangasala


arkisin 07:30-17:00

Palaa toimipisteisiin