en ru Avaa valikko
Autokorjaamo Hyvinkää

Autokorjaamo Hyvinkää

Avoinna arkisin 08:00-16:00

Autoklinikka on Suomen johtava vauriokorjaamoketju ja monimerkkikorjaamo. Autoklinikka Hyvinkäällä hoidat vaivattomasti vauriokorjaukset ja automaalaukset. Meillä hoituu ammattitaidolla myös tuulilasin vaihdot ja tuulilasin korjaukset. Tuulilasikorjauksissa käytämme laadukkaita Pilkingtonin laseja.

Pienten pintavaurioiden korjaukseen hyödynnämme nopeaa ja kustannustehokasta PDR-tekniikkaa (Paintless Dent Repair). Menetelmän avulla voidaan korjata maalipinnaltaan ehjät, alle kolikon kokoiset painaumat, jopa alle tunnissa.

Vahinkotarkastukset aina ilman ajanvarausta
Toimipisteemme ollessa avoinna, voit tuoda autosi meille vahinkotarkastukseen aina ilman ajanvarausta. Toimitamme tarvittavat tiedot vakuutusyhtiöösi ja varaamme ajan varsinaisen korjaukseen. Vahinkotarkastuksen tekeminen vie aikaa noin 20 minuuttia. Täältä löydät vastaukset asiakkaidemme yleisempiin kysymyksiin.

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä autokorjaamo
Aidot Autoklinikka-korjaamot ovat kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymiä monimerkkikorjaamoja. Korjaamme ammattitaidolla kaikki automerkit kuten VW, Toyota, Skoda, Ford, BMW, Audi, Mercedes, Volvo ja Citroen. Olemme myös Tesla-ajoneuvojen auktorisoitu vauriokorjaamoketju Suomessa. Autoklinikan ammattilaiset huolehtivat, että autosi korjataan autovalmistajan ohjeiden mukaisesti ja takuu säilyy aina.

Tutkitusti erinomaista palvelua
Hyvä palvelu on toimintamme perusta. Tekemämme asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan jopa 98 % asiakkaistamme ovat valmiita suosittelemaan meitä. Ota yhteyttä – Autoklinikka korjaa takuulla kaiken, mikä korjattavissa on.

Avainkierto 3
05840 Hyvinkää

020 7737 510
arkisin 08:00-16:00

Palaa toimipisteisiin