Autoklinikka
en Avaa valikko
Autokorjaamo FastFix, Helsinki, Stockmann Q-Park

Autokorjaamo FastFix, Helsinki, Stockmann Q-Park

Avoinna ma-pe 08:00-16:00

Autoklinikka FastFix korjaa kolhut nopeasti ja vaivattomasti Helsingin ydinkeskustassa. Meillä hoituvat nopeasti myös tuulilasin vaihdot ja korjaukset sekä polttimoiden vaihdot. Katso Stockmannin kanta-asiakkaille tarjoamamme edut.

Vahinkotarkastus
Mikäli autossasi on laajempi, varsinaista peltikorjausta ja maalausta kaipaava vaurio, teemme autollesi FastFixissä vakuutusyhtiötä varten vahinkotarkastuksen. Samalla varaamme ajan varsinaiseen vauriokorjaukseen lähimpään toimipisteeseemme. Tarvittaessa kuljetamme auton puolestasi vauriokorjaamolle ja palautamme sen valmiina takaisin Stockmannille. Näin voit hoitaa kaikki peltikorjaukseen liittyvät asiat Helsingin keskustassa!

Maksamme pysäköinnin puolestasi!
Me huolehdimme pysäköintimaksustasi korjauksen ajalta! Jokaiseen meillä tehtävään toimenpiteeseen saat vastaavalta ajalta hyvitelipun (30 min – 3 tuntia) pysäköintiäsi varten.

Tutkitusti erinomaista palvelua
Hyvä palvelu on toimintamme perusta. Tekemämme asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan jopa 98 % asiakkaistamme on valmis suosittelemaan Autoklinikkaa tuttavilleen. Ota yhteyttä tai kurvaa suoraan sisään – Autoklinikka korjaa takuulla kaiken, mikä korjattavissa on.

Yhteystiedot
Autoklinikka FastFix sijaitsee Stockmann Q-Parkissa P3-tasolla. Voit ajaa sisään joko Ruoholahdenkadulta Lastenlehdon puistosta tunnelia pitkin tai Mannerheimintien ja Kalevankadun kulmauksesta ajoramppia pitkin.

Mannerheimintie 1 / Stockmann Q-Park, P3,
00100 Helsinki


ma-pe 08:00-16:00