Autoklinikka
en ru Avaa valikko
Autokorjaamo FastFix, Helsinki, Stockmann Q-Park

Autokorjaamo FastFix, Helsinki, Stockmann Q-Park

Avoinna arkisin 08:00-17:00, la 09:00-16:00

Autoklinikka FastFix Helsingin ydinkeskustassa korjaa kolhut kuntoon nopeasti. Meillä hoituvat myös tuulilasin vaihdot ja tuulilasin korjaukset sekä polttimoiden vaihdot. Tarjoamme rahanarvoisia etuja myös Stockmannin kanta-asiakkaille.

Vahinkotarkastus
Mikäli autossasi on laajempi, varsinaista peltikorjausta ja maalausta kaipaava vaurio, teemme autollesi FastFixissä vakuutusyhtiötä varten vahinkotarkastuksen. Samalla varaamme ajan varsinaiseen vauriokorjaukseen lähimpään toimipisteeseemme. Tarvittaessa kuljetamme auton puolestasi vauriokorjaamolle ja palautamme sen valmiina takaisin Stockmannille. Näin voit hoitaa kaikki peltikorjaukseen liittyvät asiat Helsingin keskustassa.

Maksamme pysäköintimaksun puolestasi
Tuodessasi autosi FastFixiin korjattavaksi, huolehdimme Stockmann Q-Parkin pysäköintimaksusta puolestasi. Saat jokaiseen meillä tehtävään toimenpiteeseen hyvitelipukkeen (30 min – 3 h) pysäköintimaksua varten.

Toimipisteemme ollessa avoinna voit tuoda meille autosi vahinkotarkastukseen aina ilman ajanvarausta. Toimitamme tarvittavat tiedot vakuutusyhtiöösi ja varaamme ajan varsinaisen korjaukseen. Vahinkotarkastuksen tekeminen vie aikaa noin 20 minuuttia. Täältä löydät vastaukset asiakkaidemme yleisempiin kysymyksiin.

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä autokorjaamo
Aidot Autoklinikka-korjaamot ovat kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymiä monimerkkikorjaamoja. Korjaamme ammattitaidolla kaikki automerkit kuten VW, Toyota, Skoda, Ford, BMW, Audi, Mercedes, Volvo ja Citroen. Olemme myös Tesla-ajoneuvojen auktorisoitu vauriokorjaamoketju Suomessa. Autoklinikan ammattilaiset huolehtivat, että autosi korjataan autovalmistajan ohjeiden mukaisesti ja takuu säilyy aina.

Tutkitusti erinomaista palvelua
Hyvä palvelu on toimintamme perusta. Tekemämme asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan jopa 98 % asiakkaistamme ovat valmiita suosittelemaan meitä. Ota yhteyttä – Autoklinikka korjaa takuulla kaiken, mikä korjattavissa on.

Yhteystiedot
Autoklinikka FastFix sijaitsee Stockmann Q-Parkissa P3-tasolla. Voit ajaa sisään joko Ruoholahdenkadulta Lastenlehdon puistosta tunnelia pitkin tai Mannerheimintien ja Kalevankadun kulmauksesta ajoramppia pitkin.

 

Mannerheimintie 1 / Stockmann Q-Park, P3,
00100 Helsinki


arkisin 08:00-17:00
la 09:00-16:00

Palaa toimipisteisiin