en ru Avaa valikko
Autokorjaamo FastFix, Helsinki, Stockmann Q-Park

Autokorjaamo FastFix, Helsinki, Stockmann Q-Park

Avoinna arkisin 08:00-17:00, la 09:00-16:00

Autoklinikka FastFix Stockmannin Q-Parkissa tarjoaa vauriokorjaamopalveluja aivan Helsingin ydinkeskustassa. Voit tuoda autosi meille vahinkotarkastukseen aina ilman ajanvarausta. Pienet kolhut, tuulilasien korjaukset ja tuulilasien vaihdot hoidamme nopeasti kuntoon paikan päällä. Isommille vaurioille varaamme ajan lähimpään kolarikorjaamoomme. FastFix on avoinna myös lauantaisin.

Palvelemme kaikissa vahinkoasioissa
Pienten kolhujen korjaamiseen hyödynnämme nopeaa ja kustannustehokasta PDR-tekniikkaa (Paintless Dent Repair). Sen avulla voidaan korjata maalipinnaltaan ehjät, alle kolikon kokoiset kolhut, jopa alle tunnissa.

Mikäli autossasi on laajempi, varsinaista peltikorjausta tai maalausta vaativa vaurio, varaamme autollesi FastFixissä ajan lähimpään kolarikorjaamoomme. Tarvittaessa huolehdimme autosi kuljetuksesta korjaukseen ja sen toimittamisesta valmiina Stockmannille takaisin.

Lue, miten Moottori-lehti arvioi Autoklinikka FastFixin palvelut.

Huolehdimme pysäköintimaksusta puolestasi
Tuodessasi autosi FastFixiin korjattavaksi, saat hyvityslipukkeen (30 min- 3 h), jolla voit maksaa korjausajan pysäköinnin Stockmannin Q-Parkissa. Tarjoamme myös Stockmannin kanta-asiakkaille etuja tuulilasien korjauksista ja vaihdosta.

Kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä autokorjaamo
Aidot Autoklinikka-korjaamot ovat kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymiä monimerkkikorjaamoja. Korjaamme ammattitaidolla kaikki automerkit kuten VW, Toyota, Skoda, Ford, BMW, Audi, Mercedes, Volvo ja Citroen. Olemme myös Tesla-ajoneuvojen auktorisoitu vauriokorjaamoketju Suomessa. Autoklinikan ammattilaiset huolehtivat, että autosi korjataan autovalmistajan ohjeiden mukaisesti ja takuu säilyy aina. Täältä löydät vastaukset asiakkaidemme yleisempiin kysymyksiin.

Tutkitusti erinomaista palvelua
Hyvä palvelu on toimintamme perusta. Tekemämme asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan jopa 98 % asiakkaistamme ovat valmiita suosittelemaan meitä. Ota yhteyttä – Autoklinikka korjaa takuulla kaiken, mikä korjattavissa on.

Yhteystiedot
Autoklinikka FastFix sijaitsee Stockmann Q-Parkissa P3-tasolla. Voit ajaa sisään joko Ruoholahdenkadulta Lastenlehdon puistosta tunnelia pitkin tai Mannerheimintien ja Kalevankadun kulmauksesta ajoramppia pitkin.

Pääsiäisen poikkeusaukioloaika
Pääsiäisenä 30.3.-2.4. olemme suljettuna. Palvelemme jälleen tiistaina 3.4. klo 8.00 alkaen.

Mannerheimintie 1 / Stockmann Q-Park, P3,
00100 Helsinki


arkisin 08:00-17:00
la 09:00-16:00

Palaa toimipisteisiin