en ru Avaa valikko

Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Mihin otan yhteyttä, kun autossani on korjausta vaativa vaurio?

Ota yhteyttä 24h-palvelunumeroomme . Kokeneet asiakaspalvelijamme neuvovat sinua eteenpäin vahingon hoidossa. Voit halutessasi varata ajan myös www-sivujemme kautta tai lähettää meille valokuvan vauriosta. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Pitääkö minun varata aika vahinkotarkastukseen?

Ei tarvitse. Voit tuoda autosi meille vahinkotarkastukseen aina ilman ajanvarausta toimipisteidemme aukioloaikoina. Tarkastus vie aikaa noin 20 minuuttia, jonka jälkeen saat kustannusarvion korjauksesta tai toimitamme tarvittavat tiedot vakuutusyhtiölle. Samalla varaamme sinulle ajan varsinaiseen korjaukseen.

Tekeekö Autoklinikka yhteistyötä vakuutusyhtiöni kanssa?

Kyllä. Autoklinikka on kaikkien vakuutusyhtiöiden korjauskumppani. Voit tuoda autosi meille vahinkotarkastukseen aina ilman ajanvarausta toimipisteidemme aukioloaikoina. Toimitamme tarkastuksen jälkeen tarvittavat tiedot suoraan vakuutusyhtiöösi tai opastamme sinua vahinkoilmoituksen tekemisessä.

Mitä automerkkejä Autoklinikka korjaa?

Autoklinikalle voi tuoda korjattavaksi kaikki automerkit niiden iästä ja mallista riippumatta. Olemme myös Tesla-ajoneuvojen auktorisoitu vauriokorjaamoketju Suomessa. Noudatamme kaikissa korjauksissamme valmistajan ohjeita eli autosi takuu säilyy aina.

Autoni on rahoitus- / leasingyhtiön omistama, voinko teettää korjauksen Autoklinikalla?

Kyllä. Suoritamme korjaustyöt auton omistussuhteesta riippumatta. Ota yhteys 24h-palvelunumeroomme ja autamme sinut vahingonhoitoprosessissa eteenpäin.

Säilyykö autoni tehdastakuu Autoklinikalla?

Kyllä säilyy. Autoklinikan ammattitaitoiset korjaajat huolehtivat, että autosi korjataan aina valmistajan ohjeiden mukaan. Olemme erittäin tarkkoja, että autosi turvallisuus, käytettävyys ja kestävyys pysyvät samanlaisina kuin ne olivat ennen vauriota. Tarjoamme kaikille korjaustöillemme takuun.

Mistä tiedän, kun autoni on valmis noudettavaksi?

Saat meiltä tekstiviestillä linkin, jonka avulla voit seurata autosi arvioitua valmistumisaikaa. Lähetämme sinulle uuden tekstiviestin, kun autosi on valmis noudettavaksi. Voit seurata autosi arvioitua valmistumista myös www-sivuillamme.

Hoitaako Autoklinikka tarvittaessa sijaisauton?

Kyllä. Kerro meille korjausaikaa varatessasi, mikäli tarvitset sijausauton korjauksen ajaksi. Järjestämme sen sinulle vuokraamokumppaneidemme kautta ja huolehdimme, että sijaisauto on valmiina käyttöösi toimipisteessämme sovittuna ajankohtana. Voit palauttaa sijaisauton takaisin samalla kun noudat oman korjatun autosi.

Milloin tuulilasia ei tarvitse vaihtaa vaan pelkkä korjaus riittää?

Tuulilasissa oleva vaurio voidaan useimmiten korjata, jos se on pinta-alaltaan alle kahden euron kolikon kokoinen. Isommat vauriot vaativat yleensä koko tuulilasin vaihtamisen. Mikäli vakuutukseesi sisältyy lasivakuutus, maksaa vakuutusyhtiö korjauskustannuksen kokonaan ilman omavastuuosuutta. Tuulilasin korjaus vie aikaa noin puoli tuntia, jonka jälkeen voit jatkaa matkaasi ehjällä lasilla.

Miten pitkään tuulilasin vaihto kestää?

Tuulilasin vaihto hoituu yhden työpäivän aikana, mikäli olemme voineet tarkastuksessa varmistaa etukäteen autosi tuulilasin mallin ja mahdollisen lisätekniikan. Tuodessasi autosi meille aamulla lasin vaihtoon, saat sen iltapäivällä korjattuna takaisin. Käytämme Autoklinikoilla ensisijaisesti laadukkaita Pilkington-tuulilaseja.

Korjaako Autoklinikka myös ruostevauriot?

Olemme erikoistuneet kolarivauriokorjauksiin. Ruostetyöt eivät valitettavasti kuulu palveluihimme.

Milloin kolhun voi korjata maalaamatta?

Jos autosi peltiosissa sijaitseva painauma on pieni ja maalipinnaltaan ehjä, voidaan se useimmissa tapauksissa korjata maalaamatta PDR-menetelmällä (Paintless Dent Repair). Tyypillisesti menetelmällä korjattavat vauriot ovat alle kahden euron kolikon kokoisia esimerkiksi parkkipaikalla tulleita pieniä kolhuja auton kyljessä. PDR-menetelmä on nopea, ympäristöystävällinen ja perinteistä peltikorjausta edullisempi korjaustapa. Kolhun korjaus maalaamatta vie aikaa noin tunnin.

Miten toimin onnettomuuspaikalla ja kolaritilanteessa?

Olemme koonneet www-sivuillemme ohjeet, miten toimit vahingon sattuessa.

Miten voin antaa palautetta?

Saat heti korjauksen jälkeen tekstiviestin, johon vastaamalla voit arvioida saamasi palvelun asteikolla 0-10. Voit lähettää meille palautetta myös www-sivujemme kautta, Facebookissa, soittamalla tai lähettämällä viestiä osoitteeseen .