en ru Avaa valikko
Tuulilasin vaihto

Tuulilasin vaihto

Ehjä tuulilasi lisää ajoturvallisuutta ja vaikuttaa myönteisesti auton jälleenmyyntihintaan. Autoklinikalla hoidat tuulilasin vaihdot sekä tuulilasin korjaukset ammattitaidolla kaikkiin automerkkeihin. Tuulilasien ohella meillä hoituu myös muiden rikkoutuneiden lasipintojen korjaus ja vaihto.

Meiltä saat nopeaa palvelua

Vaihdamme rikkoutuneen tuulilasin uuteen yleensä yhdessä työpäivässä, mikäli olemme jo vahinkotarkastuksessa pystyneet selvittämään autosi tuulilasin mallin ja mahdollisen lisätekniikan. Tuodessasi siis autosi tuulilasikorjaukseen aamulla, saat sen parhaassa tapauksessa iltapäivällä korjattuna takaisin.

Mikäli ajoneuvosi vakuutuspakettiin sisältyy lasivakuutus, maksat tuulilasin uusimisesta vain vakuutuksen omavastuun mukaisen hinnan. Käytämme Autoklinikoilla ensisijaisesti laadukkaita Pilkingtonin tuulilaseja.

Milloin tuulilasin korjaus riittää?

Hyvä nyrkkisääntö on, että jos iskemä on pinta-alaltaan alle kolikon kokoinen, voidaan se usein vielä korjata. Katso video tuulilasin korjauksesta.

Pienikin särö tuulilasissa kannattaa korjauttaa aina mahdollisimman pian. Näin vaurio ei pääse laajenemaan ja riko koko lasia. Kuljettajan näkökentässä oleva lasivaurio voi johtaa myös ajoneuvon hylkäämiseen katsastuksessa.

Varaa aika, pyydä tarjous tai ota yhteyttä suoraan toimipisteeseemme. Asiakaspalvelumme palvelee sinua ympäri vuorokauden numerossa .

Ajanvarauspyyntö Pyydä tarjous Etsi lähin toimipiste

Ota yhteyttä suoraan toimipisteeseen:

Palvelumme