Autoklinikka
en Avaa valikko
Tuulilasin vaihto

Tuulilasin vaihto

Ehjä tuulilasi lisää ajoturvallisuutta ja vaikuttaa positiivisesti auton jälleenmyyntihintaan. Autoklinikalla hoidat auton tuulilasin vaihdot ja tuulilasin korjaukset nopeasti kaikkiin automerkkeihin. Tuulilasien ohella meillä hoituu myös auton muiden rikkoutuneiden lasipintojen korjaus ja vaihto ammattitaidolla.

Milloin tuulilasin korjaus riittää? Pieni kiveniskemä tuulilasissa voidaan usein korjata kuntoon ilman lasin uusimista. Hyvä nyrkkisääntö on, että kiveniskemä voidaan korjata, jos se on pinta-alaltaan alle kahden euron kolikon kokoinen. Pienikin särö tuulilasissa kannattaa korjata aina mahdollisimman pian. Näin rikkinäinen pinta ei pääse laajenemaan ja aiheuta lasin halkeamista. Kuljettajan näkökentässä oleva lasivaurio voi myös johtaa ajoneuvon hylkäämiseen katsastuksessa.

Jos tuulilasissa on isompi vaurio vaihdamme sen Autoklinikalla nopeasti uuteen ammattitaidolla. Mikäli ajoneuvosi vakuutuspakettiin sisältyy lasivakuutus, maksat tuulilasin uusimisesta vain vakuutuksen mukaisen omavastuun. Käytämme ensisijaisesti laadukkaita Pilkington-tuulilaseja.

Varaa aika, pyydä tarjous tai ota yhteyttä suoraan toimipisteeseemme. Asiakaspalvelumme palvelee sinua ympäri vuorokauden numerossa .

Siirry ajanvaraukseen Pyydä tarjous

Ota yhteyttä suoraan toimipisteeseen:

Palvelumme