Autoklinikka
en ru Avaa valikko
Tuulilasin korjaus

Tuulilasin korjaus

Ehjä tuulilasi lisää ajoturvallisuutta ja vaikuttaa positiivisesti auton jälleenmyyntihintaan. Autoklinikalla hoidat auton tuulilasin vaihdot ja tuulilasin korjaukset nopeasti kaikkiin automerkkeihin. Tuulilasien ohella meillä hoituu myös auton muiden rikkoutuneiden lasipintojen korjaus ja vaihto ammattitaidolla.

Pieni kiveniskemä tuulilasissa voidaan usein korjata kuntoon ilman lasin uusimista. Hyvä nyrkkisääntö on, että kiveniskemä voidaan korjata, jos se on pinta-alaltaan alle kahden euron kolikon kokoinen. Pienikin särö tuulilasissa kannattaa korjauttaa aina mahdollisimman pian. Näin rikkinäinen pinta ei pääse laajenemaan ja aiheuta lasin halkeamista. Kuljettajan näkökentässä oleva lasivaurio voi johtaa myös ajoneuvon hylkäämiseen katsastuksessa.

Kiveniskemä tuulilasissa – miten toimin?

  1. Suojaa kiveniskemä esimerkiksi teipillä mahdollisimman pian. Näin lika ei pääse sisään halkeamaan ja korjausjäljestä saadaan laadukkaampi.
  2. Varaa korjausaika heti lähimpään Autoklinikan toimipisteeseen tai soita .
  3. Mikäli vakuutukseesi sisältyy lasivakuutus, maksaa vakuutusyhtiö korjauskustannuksen kokonaan ilman omavastuuosuutta.
  4. Korjaus vie aikaa noin puolituntia, jonka jälkeen voit jatkaa matkaasi ehjällä tuulilasilla.

Tuulilasin särö täytetään hartsilla, joka kovetetaan UV-valolla. Lopuksi korjausalueen pinta hiotaan sekä kiillotetaan ja työ on valmis. Vaurio on korjattuna parhaimmillaan lähes huomaamaton, mikäli pääsemme tekemään korjauksen nopeasti vaurion syntymisen jälkeen, eikä halkeaman sisälle ole päässyt likaa.

Varaa aika, pyydä tarjous tai ota yhteyttä suoraan toimipisteeseemme. Asiakaspalvelumme palvelee sinua ympäri vuorokauden numerossa .

Ajanvarauspyyntö Pyydä tarjous

Ota yhteyttä suoraan toimipisteeseen:

Näin voit välttyä koko lasin vaihdolta

Palvelumme