en ru Avaa valikko
Tuulilasin korjaus

Tuulilasin korjaus

Ehjä tuulilasi lisää ajoturvallisuutta ja vaikuttaa myönteisesti auton jälleenmyyntihintaan. Autoklinikalla hoidat tuulilasin korjaukset sekä tuulilasin vaihdot ammattitaidolla kaikkiin automerkkeihin. Tuulilasien ohella meillä hoituu myös muiden rikkoutuneiden lasipintojen korjaus ja vaihto.

Korjauta kiveniskemä nopeasti

Pieni kiveniskemä tuulilasissa voidaan usein korjata kuntoon ilman koko lasin vaihtamista. Hyvä nyrkkisääntö on, että jos iskemä on pinta-alaltaan alle kolikon kokoinen, pystytään se usein vielä korjaamaan.

Pienikin särö tuulilasissa kannattaa hoitaa kuntoon aina mahdollisimman pian. Näin se ei pääse laajenemaan ja aiheuta koko lasin halkeamista. Kuljettajan näkökentässä oleva lasivaurio voi johtaa myös ajoneuvon hylkäämiseen katsastuksessa. Katso video tuulilasin korjaamisesta.

Kiveniskemä tuulilasissa – miten toimin?

  1. Suojaa kiveniskemä esimerkiksi teipillä mahdollisimman pian. Näin lika ja kosteus ei pääse sisään vaurioon ja korjausjäljestä saadaan laadukkaampi. Katso video iskemän suojaamisesta.
  2. Varaa korjausaika mahdollisimman nopeasti lähimpään Autoklinikan toimipisteeseen tai soita .
  3. Mikäli vakuutukseesi sisältyy lasivakuutus, maksaa vakuutusyhtiö korjauskustannuksen kokonaan ilman omavastuuosuutta.
  4. Korjaus vie aikaa noin puolituntia, jonka jälkeen voit jatkaa matkaasi ehjällä tuulilasilla.

Korjausjälki lähes huomaamaton

Tuulilasin särö täytetään hartsilla, joka kovetetaan UV-valolla. Lopuksi korjausalueen pinta hiotaan ja kiillotetaan. Mikäli pääsemme tekemään korjauksen nopeasti vaurion syntymisen jälkeen, eikä säröön ole päässyt likaa, on vaurio korjattuna lähes huomaamaton.
Varaa aika, pyydä tarjous tai ota yhteyttä suoraan toimipisteeseemme. Asiakaspalvelumme palvelee sinua ympäri vuorokauden numerossa .

Ajanvarauspyyntö Pyydä tarjous Etsi lähin toimipiste

Ota yhteyttä suoraan toimipisteeseen:

Palvelumme