en ru Avaa valikko
Tuulilasin vaihto ja korjaus

Tuulilasin vaihto ja korjaus

Ehjä tuulilasi lisää ajoturvallisuutta ja vaikuttaa myönteisesti auton jälleenmyyntihintaan. Autoklinikalla hoidat auton tuulilasin vaihdot ja tuulilasin korjaukset nopeasti kaikkiin automerkkeihin. Tuulilasien ohella meillä hoituu myös auton muiden rikkoutuneiden lasipintojen korjaus ja vaihto. Käytämme tuulilasikorjauksissamme ensisijaisesti Pilkingtonin laadukkaita tuulilaseja.

Tuulilasin korjaus

Milloin tuulilasin korjaus riittää?

Pieni kiveniskemä tuulilasissa voidaan usein korjata kuntoon ilman koko lasin uusimista. Hyvä nyrkkisääntö on, että kiveniskemä voidaan korjata, jos se on pinta-alaltaan alle kahden euron kolikon kokoinen. Pienikin särö tuulilasissa kannattaa korjauttaa aina mahdollisimman pian. Näin rikkinäinen pinta ei pääse laajenemaan ja aiheuta lasin halkeamista. Kuljettajan näkökentässä oleva lasivaurio voi johtaa myös ajoneuvon hylkäämiseen katsastuksessa. Katso video tuulilasin korjauksesta.

Toimi näin kiveniskemän yllättäessä

  1. Suojaa kiveniskemä teipillä mahdollisimman pian. Näin lika ei pääse sisään halkeamaan ja korjausjäljestä saadaan laadukkaampi. Katso video iskemän suojaamisesta.
  2. Varaa korjausaika lähimpään Autoklinikan toimipisteeseen tai soita .
  3. Mikäli vakuutukseesi sisältyy lasivakuutus, maksaa vakuutusyhtiö korjauskustannuksen kokonaan ilman omavastuuosuutta.
  4. Korjaus vie aikaa noin puolituntia, jonka jälkeen voit jatkaa matkaasi ehjällä tuulilasilla.

Korjausjälki parhaimmillaan lähes huomaamaton

Tuulilasin särö täytetään hartsilla, joka kovetetaan UV-valolla. Lopuksi korjausalueen pinta hiotaan ja kiillotetaan. Mikäli pääsemme tekemään korjauksen nopeasti vaurion syntymisen jälkeen, eikä säröön ole päässyt likaa, on vaurio korjattuna lähes huomaamaton.

Tuulilasin vaihto

Jos autosi tuulilasissa on isompi vaurio vaihdamme sen uuteen kaikissa toimipisteissämme. Parhaimmillaan työ vie vain yhden työpäivän, etenkin jos olemme jo vahinkotarkastuksessa pystyneet selvittämään ajoneuvosi tuulilasin mallin ja mahdollisen lisätekniikan. Tuodessasi siis autosi tuulilasikorjaukseen aamulla, saat sen parhaassa tapauksessa iltapäivällä korjattuna takaisin.

Mikäli ajoneuvosi vakuutuspakettiin sisältyy lasivakuutus, maksat tuulilasin uusimisesta vain vakuutuksen omavastuun mukaisen hinnan.

Varaa aika, pyydä tarjous tai ota yhteyttä suoraan toimipisteeseemme. Asiakaspalvelumme palvelee sinua ympäri vuorokauden numerossa .

Ajanvarauspyyntö Pyydä tarjous Etsi lähin toimipiste

Ota yhteyttä suoraan toimipisteeseen:

Palvelumme