Autoklinikka
en ru Avaa valikko
Tuulilasin vaihto ja korjaus

Tuulilasin vaihto ja korjaus

Ehjä tuulilasi lisää ajoturvallisuutta ja vaikuttaa positiivisesti auton jälleenmyyntihintaan. Autoklinikalla hoidat auton tuulilasin vaihdot ja tuulilasin korjaukset nopeasti kaikkiin automerkkeihin. Tuulilasien ohella meillä hoituu myös auton muiden rikkoutuneiden lasipintojen korjaus ja vaihto ammattitaidolla.

Milloin tuulilasin korjaus riittää?

Pieni kiveniskemä tuulilasissa voidaan usein korjata kuntoon ilman lasin uusimista. Hyvä nyrkkisääntö on, että kiveniskemä voidaan korjata, jos se on pinta-alaltaan alle kahden euron kolikon kokoinen. Pienikin särö tuulilasissa kannattaa korjauttaa aina mahdollisimman pian. Näin rikkinäinen pinta ei pääse laajenemaan ja aiheuta lasin halkeamista. Kuljettajan näkökentässä oleva lasivaurio voi johtaa myös ajoneuvon hylkäämiseen katsastuksessa.

Näin voit säästyä tuulilasin vaihdolta

  1. Suojaa kiveniskemä esimerkiksi teipillä mahdollisimman pian. Näin lika ei pääse sisään halkeamaan ja korjausjäljestä saadaan laadukkaampi.
  2. Varaa korjausaika heti lähimpään Autoklinikan toimipisteeseen tai soita .
  3. Mikäli vakuutukseesi sisältyy lasivakuutus, maksaa vakuutusyhtiö korjauskustannuksen kokonaan ilman omavastuuosuutta.
  4. Korjaus vie aikaa noin puolituntia, jonka jälkeen voit jatkaa matkaasi ehjällä tuulilasilla.

Tuulilasin korjaus

Tuulilasin särö täytetään hartsilla, joka kovetetaan UV-valolla. Lopuksi korjausalueen pinta hiotaan sekä kiillotetaan ja työ on valmis. Vaurio on korjattuna parhaimmillaan lähes huomaamaton, mikäli pääsemme tekemään korjauksen nopeasti vaurion syntymisen jälkeen, eikä halkeaman sisälle ole päässyt likaa. Lue lisää tuulilasin korjauksesta.

Tuulilasin vaihto

Jos tuulilasissa on isompi vaurio vaihdamme sen Autoklinikalla nopeasti uuteen ammattitaidolla. Mikäli ajoneuvosi vakuutuspakettiin sisältyy lasivakuutus, maksat tuulilasin uusimisesta vain vakuutuksen mukaisen omavastuun. Käytämme ensisijaisesti laadukkaita Pilkington-tuulilaseja. Lue lisää tuulilasin vaihdosta.

Varaa aika, pyydä tarjous tai ota yhteyttä suoraan toimipisteeseemme. Asiakaspalvelumme palvelee sinua ympäri vuorokauden numerossa .

Ajanvarauspyyntö Pyydä tarjous

Ota yhteyttä suoraan toimipisteeseen:

Palvelumme