Vahinkotarkastus - Tule auton vahinkotarkastukseen

Työnjohtaja – Autoklinikka Helsinki

Haluatko osaksi Suomen johtavaa autokorjaamoketjua? Kiinnostaako työ ympäristössä, jossa on hyvä tekemisen meininki, loistavat työkaverit ja henkilöstön työviihtyvyyteen panostetaan?

Mitä etsimme?

Haemme Autoklinikka Oy:lle Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen asiakaspalveluhenkistä työnjohtajaa. Tehtäviisi työnjohtajana kuuluu asiakkaiden vastaanottaminen, ajoneuvojen tarkastus, korjaussuunnitelmien laatiminen, hinta-arvioiden tekeminen, varaosatilaukset, laskutus sekä yhteydenpito asiakkaisiin ja vakuutusyhtiöihin. Lisäksi vastaat korjaamohenkilöstön työnjohdosta ja motivoinnista.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta työnjohdon tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa alan koulutusta esimerkiksi ammattikoulusta tai amk:sta. Osaamisesi voi olla myös työssä hankittua. Pääasia on, että sinulla on vahva tausta autoalalta, mielellään vauriokorjaamosta tai vakuutusyhtiöstä. Toivomme sinulta lisäksi Cabas-ohjelmiston käyttökokemusta. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja taskussasi on vähintään B-ajokortti. Tarvitset työssäsi myös englannin kieltä.

Persoonana olet asiakaspalveluhenkinen, sosiaalinen, luotettava ja jämäkkä. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja työnjohtotaidot. Olet erinomainen tiimityöntekijä, mutta pystyt työskentelemään myös itsenäisesti. Arvostamme intohimoista suhtautumista esiluokkaiseen asiakaspalveluun ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen. Haluat myös omalla esimerkilläsi motivoida tiimisi erinomaisiin tuloksiin.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisessa ja itsenäisessä roolissa alan johtavassa yrityksessä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Kiinteän palkan lisäksi tarjoamme sinulle monipuoliset henkilöstöedut, nykyaikaiset työvälineet sekä mukavan työyhteisön, jossa jokaisen työtä arvostetaan.

Hakuaika ja lisätiedot

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@autoklinikka.fi 28.05.2019 mennessä. Toimi heti, sillä haastattelemme hyviä kandidaatteja jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Ari Hostikka arkisin klo 10:00-14:00 puh. 040-7511 864 tai ari.hostikka@autoklinikka.fi.

Lisätietoa Autoklinikasta löydät täältä.