Korjaamotyöntekijä – Autoklinikka Kirkkonummi

Tule mukaan rakentamaan kanssamme Suomen johtavaa vahinkokorjaamoketjua ja osaksi menestystarinaamme. Kasvumme myötä etsimme nyt Kirkkonummelle vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen korjaamotyöntekijää.

Mitä haemme?

Oletko sinä etsimämme reipas ja hyvän asiakaspalveluasenteen omaava uusi korjaamotyöntekijä Kirkkonummelle? Työtehtäviisi kuuluu autojen pesu ja viimeistely sekä varaosien hallinnointi. Tarvitset työssäsi ajokorttia.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä tai autokorjaamoalalta, mutta ennen kaikkea oikea asenne ratkaisee; suhtaudut työsi laatuun kunniahimoisesti ja nautit odotusten ylittämisestä.

Mitä tarjoamme?

Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen ja ympärillesi mukavat työkaverit sekä yhteisön, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Kiinteän palkan lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut sekä modernit työtilat ja -välineet.

Hakuaika ja lisätiedot

Työsuhde on aluksi määräaikainen. Määräaikaisuuden jälkeen mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@autoklinikka.fi 17.7.2020 mennessä. Älä aikaile, sillä haastattelemme hyviä kandidaatteja jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Jari Lappalainen arkisin klo 10:00-14:00 puh. 050-522 8892 tai jari.lappalainen@autoklinikka.fi.

Lisätietoa Autoklinikasta löydä täältä.