Vahinkotarkastus - Tule auton vahinkotarkastukseen

Korjaamopäällikkö – Autoklinikka Jyväskylä

Haluatko osaksi Suomen johtavaa autokorjaamoketjua? Kiinnostaako työ ympäristössä, jossa on hyvä tekemisen meininki, loistavat työkaverit ja henkilöstön työviihtyvyyteen panostetaan?

Mitä etsimme?

Autoklinikka Oy:lle Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen kokenutta ja asiakaspalveluhenkistä korjaamopäällikköä. Tehtäviisi korjaamopäällikkönä kuuluu mm. asiakkaiden vastaanottaminen, ajoneuvojen tarkastus, korjaussuunnitelmien laatiminen, hinta-arvioiden tekeminen, varaosatilaukset, laskutus sekä yhteydenpito asiakkaisiin ja vakuutusyhtiöihin. Lisäksi vastaat toimipisteestä mm. tuloksen, henkilöstön sekä asiakkuuksien osalta.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta työnjohdon tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa alan koulutusta esimerkiksi ammattikoulusta tai amk:sta. Osaamisesi voi olla myös työssä hankittua. Pääasia on, että sinulla on vahva tausta autoalalta, mielellään vauriokorjaamosta tai vakuutusyhtiöstä. Toivomme sinulta lisäksi Cabas-ohjelmiston käyttökokemusta. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja taskussasi on vähintään B-ajokortti. Tarvitset työssäsi myös englannin kieltä.

Persoonana olet asiakaspalveluhenkinen, sosiaalinen, luotettava ja jämäkkä. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja työnjohtotaidot. Olet erinomainen tiimityöntekijä, mutta pystyt työskentelemään myös itsenäisesti.

Arvostamme intohimoista suhtautumista esiluokkaiseen asiakaspalveluun ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen. Haluat myös omalla esimerkilläsi motivoida tiimisi erinomaisiin tuloksiin.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisessa ja itsenäisessä roolissa alan johtavassa yrityksessä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Kiinteän palkan lisäksi tarjoamme sinulle monipuoliset henkilöstöedut, nykyaikaiset työvälineet sekä mukavan työyhteisön, jossa jokaisen työtä arvostetaan.

Hakuaika ja lisätiedot

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@autoklinikka.fi 31.1.2020 mennessä. Toimi heti, sillä haastattelemme hyviä kandidaatteja jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Johannes Marttila arkisin klo 10:00-14:00 puh. 040-5711440 tai johannes.marttila@autoklinikka.fi.

Lisätietoa Autoklinikasta löydät täältä.