Korikorjaaja – Autoklinikka Espoo

Tule mukaan rakentamaan kanssamme Suomen johtavaa vahinkokorjaamoketjua ja osaksi menestystarinaamme. Avaamme uuden modernin korjaamon Espoon Friisinmäkeen marraskuussa. Etsimme nyt Friisinmäkeen vakituiseen työsuhteeseen kolmea korikorjaajaa.

Mitä haemme?

Oletko sinä etsimämme motivoitunut ja ensiluokkaiseen työn laatuun sitoutunut uusi korikorjaaja Hämeenlinnaan? Työtehtäviisi kuuluu monimerkkikorjaamon korikorjaajan monipuoliset tehtävät kuten erilaiset kolhu- ja kolarivauriokorjaukset.

Odotamme sinulta työhön soveltuvaa koulutusta, kokemusta vastaavista työtehtävistä tai autokorjaamoalalta, mutta ennen kaikkea oikea asenne ratkaisee; suhtaudut työsi jälkeen kunniahimoisesti ja nautit asiakkaiden odotusten ylittämisestä.

Mitä tarjoamme?

Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja ympärillesi mukavat työkaverit sekä yhteisön, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Kiinteän palkan lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut sekä modernit työtilat ja -välineet.

Hakuaika ja lisätiedot

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@autoklinikka.fi 20.09.2020 mennessä. Älä aikaile, sillä haastattelemme hyviä kandidaatteja jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtaja Ari Hostikka arkisin klo 10:00-14:00 puh. 040-751 1864 tai ari.hostikka@autoklinikka.fi.

Lisätietoa Autoklinikasta löydä täältä.