Asiakaspalvelu- ja korjaamotyöntekijä – Autoklinikka Helsinki, Stockmann Aimo Park

Tule mukaan rakentamaan kanssamme Suomen johtavaa vahinkokorjaamoketjua ja osaksi menestystarinaamme. Kasvumme myötä etsimme nyt Helsingin Stockmannin Aimo Parkkiin vakituiseen työsuhteeseen asiakaspalvelu- ja korjaamotyöntekijää.

Mitä haemme?

Työtehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelu, töiden vastaanotto, vaurioiden kuvaaminen, tuulilasien korjaus ja laskutus. Tehtävistä suoriutuminen edellyttää ajokorttia. Odotamme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, reipasta asennetta sekä sitoutumista ensiluokkaiseen laatuun ja asiakaspalveluun.

Arvostamme kiinnostusta autoalaa kohtaan sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä tai korjaamoalalta. Autofutur- ja Cabas-järjestelmien käyttökokemus katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme?

Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen ja ympärillesi työyhteisön, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Kiinteän palkan lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut sekä modernit työtilat ja -välineet.

Hakuaika ja lisätiedot

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@autoklinikka.fi 12.7.2020 mennessä.  Toimi heti, sillä haastattelemme hyviä kandidaatteja jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtaja Ari Hostikka arkisin klo 10:00-14:00 puh. 040-751 1864 tai ari.hostikka@autoklinikka.fi.

Lisätietoa Autoklinikasta löydä täältä.