en ru Avaa valikko
Vauriokorjauksen ammattilaisia Ruotsiin ja Norjaan

Vauriokorjauksen ammattilaisia Ruotsiin ja Norjaan

Autoklinikka-ketju kuuluu Pohjoismaiden johtavaan vahinkokorjaamoketjuun Werkstaan. Työnjohtaja, automaalari, korjaamopäällikkö, peltiseppä – tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden työskennellä Ruotsin ja Norjan korjaamoissamme.

Haemme konsernimme Ruotsin ja Norjan toimipisteiden kasvua tukemaan vauriokorjauksen ammattilaisia. Tarjoamme työmahdollisuuksia ensisijaisesti Tukholman ja Oslon seuduilla. Etsimme osaajia määräaikaiseen tai vakituiseen työsuhteeseen vauriokorjauksen eri osa-alueille: työnjohtajia, automaalareita, peltiseppiä sekä korjaamopäälliköitä.

Odotamme sinulta alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tärkeintä on reipas ja motivoitunut ote työskentelyyn sekä halu kehittyä kansainvälissä ympäristössä. Jokaisessa roolissa tarvitaan perustason englannin tai ruotsin kielen taitoa. Ammattimainen ote työhön on kuitenkin tärkein taito, sillä uskomme tehtävän tarjoavan mahdollisuuden kielitaidon kehittymiseen.

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä sekä sitoutumista työn korkeaan laatuun ja asiakastyytyväisyyteen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kansainväliseen kokemukseen alan johtavassa yrityksessä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Autamme sovittaessa myös asumisjärjestelyissä.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@autoklinikka.fi 28.2.2019 mennessä. Toimi heti, sillä haastattelemme hyviä kandidaatteja jo hakuaikana ja täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Helkamäki arkisin klo 10.00-14.00 puh. +358 40 559 7743 tai markus.helkamaki@autoklinikka.fi.

Autoklinikka-yhtiöt Oy on osa Werksta-konsernia, joka on Pohjoismaiden johtava vahinkokorjaamoketju. Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä kumppani ja hoidamme ammattitaidolla kaikki automerkit. Werkstalla on vahinkokorjaamoita Suomessa, Ruotsissa sekä Norjassa. Suomessa palveluverkostomme kattaa yli 30 paikkakuntaa. Vakuutusyhtiöiden ja kuluttaja-asiakkaiden lisäksi palvelemme myös monia suuria yritys- ja rahoitusyhtiöasiakkaita. Pohjoismaiden liikevaihto oli viime vuonna 100 m€ ja työllistämme yhteensä noin 800 alan ammattilaista.

Tule mukaan rakentamaan kanssamme Pohjoismaiden parasta autokorjaamoketjua. Lue lisää: www.autoklinikka.fi