en ru Avaa valikko
Työnjohtaja, Turku

Työnjohtaja, Turku

Haluatko osaksi Suomen johtavaa autokorjaamoketjua? Kiinnostaako työ ympäristössä, jossa on hyvä tekemisen meininki, loistavat työkaverit ja henkilöstön työviihtyvyyteen panostetaan?

Haemme Autoklinikka Oy:lle Turun toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta ja asiakaspalveluhenkistä työnjohtajaa. Tehtäviisi työnjohtajana kuuluu asiakkaiden vastaanottaminen, ajoneuvojen tarkastus, korjaussuunnitelmien laatiminen, hinta-arvioiden tekeminen, varaosatilaukset, laskutus sekä yhteydenpito asiakkaisiin ja vakuutusyhtiöihin. Lisäksi vastaat korjaamohenkilöstön työnjohdosta ja motivoinnista.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta työnjohdon tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa alan koulutusta esimerkiksi ammattikoulusta tai amk:sta. Osaamisesi voi olla myös työssä hankittua. Pääasia on, että sinulla on vahva tausta autoalalta, mielellään vauriokorjaamosta tai vakuutusyhtiöstä. Toivomme sinulta lisäksi Cabas-ohjelmiston käyttökokemusta. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja taskussasi on vähintään B-ajokortti. Tarvitset työssäsi myös englannin kieltä.

Arvostamme intohimoista suhtautumista esiluokkaiseen asiakaspalveluun ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen. Haluat myös omalla esimerkilläsi motivoida tiimisi erinomaisiin tuloksiin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisessa ja itsenäisessä roolissa alan johtavassa yrityksessä. Saat kattavan perehdytyksen työtehtäviisi. Kiinteän palkan lisäksi tarjoamme sinulle monipuoliset henkilöstöedut, nykyaikaiset työvälineet sekä mukavan työyhteisön, jossa jokaisen työtä arvostetaan.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen 7.9.2018 mennessä. Toimi heti, sillä haastattelemme hyviä kandidaatteja jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Markus Helkamäki arkisin klo 10.00-14.00 puh. tai .