Autoklinikka
en ru Avaa valikko
Työnjohtaja, Pirkanmaa

Työnjohtaja, Pirkanmaa

Autoklinikka-yhtiöt Oy on autojen vauriokorjaamiseen erikoistunut, kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä monimerkkikorjaamoketju. Autoklinikka-vauriokorjaamot palvelevat asiakkaitaan 17 paikkakunnalla. Näiden lisäksi Autoklinikka Partner -franchising-verkosto toimii 16 paikkakunnalla. Autoklinikka-ketjussa korjataan vuosittain kuntoon yli 30 000 vaurioitunutta autoa. Yhtiön liikevaihto oli viime vuonna noin 22 M€ ja työllistämme nyt 185 alan ammattilaista.

Autoklinikan kasvustrategiaan kuuluu olla autokorjaamoalan suunnannäyttäjä, Suomen johtava vauriokorjaamoketju ja alan halutuin työnantaja. Alan edelläkävijyydestä kertoo muun muassa Autoklinikalle tänä vuonna myönnetty Tesla-vauriokorjausten auktorisointi. Yhtiön palveluita käyttävät autoilevat kuluttaja-asiakkaat ja Suomen suurimmat vakuutusyhtiö- ja yritysasiakkaat. Autoklinikka-yhtiöt Oy on osa ruotsalaista Werksta-vauriokorjaamoketjua.

Haluatko töihin yritykseen, jossa tutkitusti henkilöstö viihtyy ja jonka asiakkaat ovat tyytyväisiä?

Haemme nyt hyvän kokemuksen omaavaa asiakaspalveluhenkistä työnjohtajaa. Työskentelypaikat sijaitsevat toimipisteissämme Pirkanmaalla; Kangasalla ja Tampereella. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan esimerkiksi joulukuussa 2017.

Sinulta löytyy tehtävään soveltuva alan koulutus esimerkiksi ammattikoulusta tai amk:sta. Osaamisesi voi olla myös työssä hankittua, pääasia on, että sinulla on vahva tausta autoalalta ja työnjohdosta. Työkokemuksesi on alalta mielellään vauriokorjaamosta tai esimerkiksi vakuutusyhtiöstä. Toivomme sinulta lisäksi Cabas-ohjelmiston käyttökokemusta. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja taskussasi on vähintään B-ajokortti. Englannin kieltä tarvitset myös työssäsi.

Persoonana olet asiakaspalveluhenkinen, sosiaalinen, luotettava ja jämäkkä. Olet erinomainen tiimityöntekijä, mutta olet tottunut myös työskentelemään itsenäisesti. Sinulta löytyvät myös hyvät vuorovaikutus- ja työnjohtotaidot.

Työnjohtajana tehtäviisi kuuluvat mm. asiakkaiden vastaanottaminen, ajoneuvojen tarkastusten ja korjaussuunnitelmien tekeminen, hinta-arvioiden laatiminen, varaosatilaukset ja yhteydenpito asiakkaisiin ja vakuutusyhtiöihin sekä laskutus. Työstäsi erittäin tärkeä osa on myös vaurio-korjaamon henkilöstön sujuva ja motivoiva työnjohto.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisessa ja itsenäisessä työssä vastuullisesti toimivassa, kasvavassa ja reilussa yrityksessä. Tehtäviisi annetaan kattava perehdytys. Tarjoamme hyvän kiinteän palkan lisäksi monipuoliset henkilöstöedut, toimivan työporukan ja nykyaikaiset työvälineet.

Lähetäthän hakemuksesi osoitteeseen ma 27.11. mennessä. Hae kuitenkin heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Johannes Marttila, arkisin klo 10-14, p. .