Autoklinikka
en ru Avaa valikko
Taloushallinnon assistentti, Tammisto, Vantaa

Taloushallinnon assistentti, Tammisto, Vantaa

Haluatko osaksi Suomen johtavaa autokorjaamoketjua? Kiinnostaako työ ympäristössä, jossa on hyvä tekemisen meininki, loistavat työkaverit ja henkilöstön työviihtyvyyteen panostetaan?

Etsimme nyt Autoklinikka-yhtiöt Oy:lle ammattitaitoista ja motivoitunutta taloushallinnon assistenttia vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Viikoittainen työtuntimäärä vaihtelee 30-37,5 tunnin välillä. Työ alkaa mahdollisimman pian ja työajat ovat arkisin klo 8.00-17.00 välillä.

Odotamme sinulta positiivista, kehitysmyönteistä ja huolellista asennetta työtä kohtaan. Sinulla tulee olla vähintään kahden vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä ja alalle soveltuva tutkinto. Eduksesi katsotaan kokemus Visma Fivaldin käytöstä. Suoriudut työssäsi erinomaisesti, jos omaat hyvät ajanhallintataidot, et säikähdä rutiininomaisia tehtäviä ja nautit niin ihmisten kuin numeroiden kanssa työskentelystä.

Tehtäviisi kuuluu ostolaskujen tiliöinti ja kierrätys, myyntilaskutus ja avustavia kirjanpidon tehtäviä mm. tositekirjaukset. Kokemuksen karttuessa pääset ottamaan lisävastuuta osto- ja myyntireskontrien hoidosta, perinnästä sekä kirjanpidon täsmäytyksistä ja laskelmista.

Tarjoamme sinulle innostuneen ja huumorintajuisen työyhteisön, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Meillä ennen kaikkea asenne ratkaisee. Mikäli löydät ylläolevasta kuvauksesta itsesi, haluamme ehdottomasti kuulla Sinusta!

Lähetä hakemuksesi Adeccon kotisivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi viimeistään 8.2.2018 mennessä. Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa Adeccon Sanna Eronen numerosta  ja Heidi Haikonen numerosta maanantaina 29.1 klo 12-12.30 ja perjantaina 2.2 klo 10-11.