Autoklinikka
en ru Avaa valikko
Palkanlaskija, Vantaa

Palkanlaskija, Vantaa

Suomen johtava vauriokorjaamoketju Autoklinikka etsii asiakaspalveluhenkistä ja toimeen tarttuvaa palkanlaskijaa vakituiseen kokopäiväiseen työsuhteeseen Vantaan Tammistoon. Työajat ovat arkisin klo 8.00-16.00 välillä. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Odotamme sinulta aktiivista, joustavaa ja huolellista asennetta työtä kohtaan. Sinulla tulee olla aiempaa kokemusta palkanlaskennasta sekä hallita palkanlaskentaan liittyvät lait sekä viranomaisilmoitukset. Odotamme sinulta myös, että tulkitset sujuvasti eri työehtosopimuksia. Eduksesi katsotaan aiempi käyttökokemus Visma Fivaldista. Palkanlaskennan lisäksi sinulla tulisi olla kokemusta muista taloushallinnon tehtävistä esimerkiksi myynti- tai ostoreskontran hoidosta. Toivomme sinun olevan järjestelmällinen, vastuuntuntoinen ja hyvät ajanhallintataidot omaava työntekijä. Olet hakemamme henkilö, jos nautit sekä numeroiden että ihmisten kanssa työskentelystä.

Palkanlaskijana vastaat itsenäisesti koko yrityksen henkilöstön palkanlaskennasta ja viranomaisilmoituksista. Työsopimusten teko sekä työ- ja palkkatodistuksista huolehtiminen kuuluu osana työnkuvaasi. Tärkeä osa rooliasi on auttaa ja tukea esimiehiä palkanlaskentaan liittyvissä asioissa.  Lisäksi tehtäviisi kuuluu vaihtelevia taloushallinnon tehtäviä riippuen osaamistaustastasi ja sinulla on myös mahdollisuus osallistua palkanlaskentaohjelman kehittämiseen.

Autoklinikkalaisina voimme ylpeänä tarjota sinulle työstään innostuneen ja huumorintajuisen työyhteisön, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Meillä ennen kaikkea asenne ratkaisee. Mikäli löydät ylläolevasta kuvauksesta itsesi, haluamme ehdottomasti kuulla Sinusta!

Toimithan pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian Adeccon kotisivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi, kuitenkin viimeistään 8.10.2017 mennessä. Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa Adeccon Sanna Eronen numerosta maanantaina 2.10. klo 14-15 ja torstaina 5.10. klo 10-11. Muina aikoina yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen .

Hae työpaikkaa tästä. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä Adeccon yhteyshenkilöön: Sanna Eronen, puh. .