Autoklinikka
en ru Avaa valikko
Myyntipäällikkö, Helsinki ja Vantaa

Myyntipäällikkö, Helsinki ja Vantaa

Suomen johtava vauriokorjaamoketju Autoklinikka etsii toimintansa vahvasti kasvaessa tiimiinsä uutta aktiivista ja tehokasta myynnin tekijää, B2B-palvelumyyjää luomaan asiakassuhteita valtakunnallisesti.

Oletko kiinnostunut autoista? Oletko sosiaalinen ja tulet ihmisten kanssa hyvin toimeen? Nautitko myyntityöstä jossa pääset liikkumaan asiakkailla, tarvittaessa ympäri Suomen?  Haluatko töihin yritykseen, jossa tutkitusti viihdytään ja jossa asiakkaat ovat tyytyväisiä?

Työhösi kuuluu itsenäinen ja aktiivinen myyntityö Autoklinikan myyntijohtajan tukemana. Keskityt uusien asiakassuhteiden käynnistämiseen löytämällä Autoklinikan palveluvalikoimasta kustannustehokkaat ratkaisut yritysasiakkaille.
Tukikohtasi on Vantaan Tammistossa ja toimialueesi on koko Suomi, joten työhön kuuluu myös matkustamista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aitoa halua palvelumyyntiin asiakasta auttamalla. Olet asiakaspalveluhenkinen, sosiaalinen, määrätietoinen ja luotettava tiimityöntekijä, joka on tottunut työskentelemään myös itsenäisesti. Käytät sujuvasti sähköisiä työkaluja arjessa ja tulet toimeen myös englanniksi.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, myyntikokemusta, innostuneisuutta autoihin, sekä palvelukonseptiymmärrystä soveltuvalla taustakoulutuksella.

Oletko sinä uusi vastuullinen myynnin tekijä ja asiakkaiden arjen helpottaja Autoklinikan reiluun ja kehittyvään tiimiin?

Lähetä hakemuksesi ma 2.10 mennessä www.badenochandclark.fi -sivujen kautta.
Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme seniorikonsultti Mika Palmio 0400 53 55 53.
Hae kuitenkin heti, haastattelemme jo hakuaikana!