Autoklinikka
en Avaa valikko

Tiedotteet

Autoklinikka laajenee kolmelle uudelle paikkakunnalle

Autoklinikka vahvistaa valtakunnallista palveluverkostoaan elokuussa laajentamalla Partner-ketjuaan Pietarsaareen, Tammisaareen ja Saloon. Autoklinikka Partner -ketjun ulottaminen paikkakunnille, joilla ei ole Autoklinikan omia korjaamoja, on osa yhtiön strategiaa pirstaleisen autokorjaamoalan eheyttämiseksi ja yhtenäisen palveluverkoston kasvattamiseksi koko maahan.

Lue lisää

Autoklinikka hoitaa pienet kolhut – kesäaikaan jopa tavallista nopeammin

Henkilöauton pienet lommot voidaan useissa tapauksissa korjata myös maalaamatta aikaa, rahaa ja ympäristöä säästävällä PDR-menetelmällä. Autoklinikan kolhunoikaisun ammattilaiset Juha Heiskanen ja Vesa Mattila jakavat parhaat vinkit menetelmälle sopivien lommojen tunnistamiseen. Palvelua tarjotaan pääasiassa Autoklinikan pääkaupunkiseudun toimipisteissä, mutta sopimuksen mukaan myös Porvoossa, Lahdessa, Tampereella ja Turussa.

Lue lisää

Kolarit ovat yleisempiä kesäisin kuin talvisin – tässä suurimmat syyt kesäkolhuille

Auton kolhiintuminen on tavallista yleisempää kesäisin. Autoklinikalla nähdään selvästi, miten muun muassa nopeuksien kasvu ja luottamus tien pitävyyteen johtavat kesällä talviaikaa useammin voimakkaisiin kolareihin ja suuriin korjaustöihin.

Lue lisää

Autoklinikan toimipisteet ovat suljettuna juhannusaattona

Autoklinikan toimipisteet ovat suljettuna juhannusaattona perjantaina 23.6.2017. Palvelemme taas normaalisti maanantaina 26.6.2017. Täältä löydät paikkakuntakohtaiset yhteystiedot ja kesäaukioloaikamme. Asiakaspalvelunumeromme 0207 737 437 palvelee myös juhannuksena.

Lue lisää

Autoklinikka laajenee Pirkanmaalla ostamalla Hämeen Kolarikorjauskeskuksen

Autoklinikka-yhtiöt Oy on ostanut Hämeen Kolarikorjauskeskus Oy:n liiketoiminnan. Hämeen Kolarikorjauskeskus Oy:n entinen omistaja Johannes Marttila jatkaa Autoklinikan palveluksessa Pirkanmaan alueen vetäjänä.
Lue lisää