1. Kilpailun järjestäjänä toimii Autoklinikka-yhtiöt Oy, Nilsaksentie 1, 01510 Vantaa, Finland.
2. Kilpailussa järjestetään osakilpailut Mikkelissä, Seinäjoella, Rovaniemellä ja Helsingissä. Finaali järjestetään Helsingissä Narinkkatorilla.
3. Mikkelin, Seinäjoen ja Rovaniemen osakilpailuihin valitaan enintään 20 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Helsingin osakilpailuun valitaan 40 henkilöä osallistumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen ja kisapäivät on ilmoitettu osoitteessa: https://www.autoklinikka.fi/ajankohtaista/uutiset/taskuparkin-sm-kisat/
4. Finaaliin pääsee vain osakilpailujen kautta. Mikkelin, Seinäjoen ja Rovaniemen karsinnoista valitaan kaksi parhaan ajan ja suorituksen tehnyttä jatkoon finaaliin. Helsingin aluekilpailusta valitaan finaaliin neljä henkilöä. Finaalissa on siis paikkoja yhteensä 10 henkilölle.
5. Mikkelin ja Seinäjoen kautta finaaliin valituille kilpailijoille Autoklinikka maksaa junamatkat kilpailupaikalle alkukarsintapaikkakunnalta. Rovaniemeltä finaaliin valituille Autoklinikka varaa edestakaiset lennot Rovaniemeltä Helsinkiin.
6. Kilpailijan tulee olla vähintään 18-vuotias ja hänellä tulee olla voimassa oleva henkilökohtainen Suomessa myönnetty ajokortti, jonka hän sitoutuu näyttämään ennen kisasuoritusta.
7. Kisaan eivät voi osallistua järjestävien tahojen henkilöstö.
8. Saapuessaan kisapaikalle osallistujat saavat kilpailunumeron ja suomenkieliset kilpailuohjeet. Kilpailutehtävän suoritus määräytyy kilpailunumeroiden mukaan.
9. Jokainen pysäköintisuoritus tehdään kilpailupaikalla olevalla autolla. Kilpailuun ei voi osallistua omalla autolla. Kisa-autosta löytyy pysäköintiä avustavia lisälaitteita, joita saa käyttää apuna taskuparkkia tehdessä.
10. Jokaisella kilpailijalla on karsintakilpailuissa yksi yrityskerta. Finaalissa jokaisella osallistujalla on kaksi yrityskertaa.
11. Kyseessä on nopeus- ja taitokilpailu, ja voittaja valitaan taskuparkkisuoritukseen kuluneen ajan ja suorituksen virheettömyyden perusteella. Jos kilpailija taskuparkkia tehdessä osuu pysäköintiruudun edessä, sivulla tai takana oleviin esteisiin, lisätään hänen kisa-aikaansa 20 sekuntia per osuma. Paikalla on tuomaristo, joka määrää sakkorangaistukset. Tuomaristolla on myös oikeus hylätä suoritus.
12. Mikäli useammalle kilpailijalle tulee sama aika, voitto menee ensisijaisesti sille, jolla on virheettömin suoritus. Jos monella on sama aika ja yhtä virheetön suoritus, jaetaan palkinto näiden kilpailijoiden kesken.
13. Ajanotto alkaa, kun lähettäjä puhaltaa pilliin. Ajanotto loppuu, kun lähettäjä on hyväksynyt suorituksen ja puhaltanut pilliin tämän merkiksi. Tarvittaessa lähettäjä muistuttaa kilpailijaa suoristamaan renkaat ja kertoo jos auto ei ole hyväksytysti parkkiruudussa. Kilpailijan ei tarvitse sammuttaa moottoria. Auton tulee olla renkaat suoristettuna parkkiruudun viivojen sisäpuolella tai viivan päällä, jotta suoritus voidaan hyväksyä ja ajanotto lopettaa.
14. Suorituksen jälkeen kilpailija luovuttaa auton lähettäjälle ja antaa näin tilaa seuraavalle kilpailijalle.
15. Autoklinikka ei ole vastuussa kilpailijalle kilpailun tai kilpailusuorituksen aikana tai kilpailualueella sattuneista vahingoista, vammoista, vaurioista tai palkintoihin liittyvistä veroseuraamuksista. Järjestäjä ei myöskään vastaa vahingoista, menetyksistä tai kustannuksista, joiden väitetään aiheutuneen kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon käyttämisestä.
16. Kilpailija on velvollinen korvaamaan Autoklinikalle huolimattomuudesta kisan aikana aiheutuvat vauriot ja vahingot ja niistä syntyvät kulut.
17. Kilpailuun ei saa osallistua päihteiden vaikutuksen alaisena.
18. Kilpailun pääpalkintona on 1 000 euron arvoinen matkalahjakortti. Finaalissa 2. ja 3. sijalle tulleet palkitaan 200 euron matkalahjakortilla. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.
19. Autoklinikka pidättää itsellään oikeuden kilpailun ja sen sääntöjen muutoksiin. Autoklinikalla on myös oikeus kilpailun peruuttamiseen tarvittaessa ilman erillistä ilmoitusta.
20. Kilpailuun liittyvistä päätöksistä ei ole valitusoikeutta.
21. Osallistumalla kilpailuun henkilö antaa Autoklinikalle oikeuden henkilötietojensa hyödyntämiseen Taskuparkin SM-kisojen yhteydessä. Lisäksi kilpailijat antavat luvan nimensä julkaisemiseen kilpailun yhteydessä ja, että heitä voidaan kuvata kilpailupaikalla ja kuvat ovat myös kolmansien osapuolien käytössä. Voittaja sitoutuu lisäksi antamaan mediahaastatteluja.