Autoklinikka

Borgå

Lue suomeksi

Bilverkstad Borgå
Snickarsvängen 4
06150 Borgå

porvoo@autoklinikka.fi
020 7737 477
Mån-Fre 07:30-17:00

Kom till oss för en avgiftsfri bedömning av skadan på din bil

Reparationen börjar med en bedömning av skadan, dvs. med en skadegranskning. Under skadegranskningen undersöker vi skadans omfattning, gör en kostnadsbedömning och ger uppgifterna till ditt försäkringsbolag. Skadegranskningen är alltid gratis och binder dig inte till någonting.

Kom genast eller boka en tid

Kom till granskning utan tidsbokning

Eller boka tid på förhand på nätet

Boka tid Begär offert

Spara tid. Sköt skadegranskningen elektroniskt genom att skicka bilder på skadan på din bil.

Gör granskningen elektroniskt

Byten av vindrutor och reparationer går snabbt hos oss

Vi reparerar små stenskott medan du väntar, du behöver alltså inte boka tid i förväg. Förstås går det också bra att boka tid för reparationen på förhand på nätet. Om vindrutan har en större spricka eller repa, byter vi ut den mot en ny inom en dag. Vi använder Pilkingtons eller biltillverkarens egna rutor vid byten av vindrutor. Kontakta oss.

REPARATION AV STENSKOTT

Boka tid

BYTE AV VINDRUTA

Kontakta oss

Reparation av plåtskador och vindrutor hos Autoklinikka i Borgå

Det börjar med en skadegranskning

Reparationsprocessen börjar med en skadegranskning. Under skadegranskningen undersöker vi skadans omfattning och tar reda på vad som behöver repareras. Vi kontrollerar även eventuella behov av reservdelar. En skadegranskning hos Autoklinikka i Borgå binder dig inte till någonting och den är alltid gratis.

Skadegranskningen tar bara en kvart och du kan komma till oss utan tidsbokning. Om du vill, kan du boka tid på förhand på nätet eller genom att ringa till oss på 020 773 7437. Du kan även göra skadegranskningen elektroniskt på nätet genom att skicka bilder på skadan till oss. Vi kontaktar dig så fort vi har gjort en bedömning av skadan. Vi arbetar alltid enligt tillverkarnas anvisningar, vilket innebär att den ursprungliga garantin på din bil alltid behålls oförändrad.

Vi hjälper alla bilister

Vi på Autoklinikka i Borgå erbjuder service till alla bilister, oavsett bilmärke och modell. Vi reparerar plåtskador, stenskott, byter vindrutor, rätar ut bucklor och förnyar lackeringar. Här hittar du exempel på våra reparationspriser.

Om du blir tvungen att lämna bilen på verkstaden och behöver en hyrbil, ordnar vi det via vår uthyrningspartner. Autoklinikka i Borgå är alla försäkringsbolags partner och vi tar även hand om allt pappersarbete tillsammans med dem. Som kund hos Pohjola kan du även utnyttja Pohjolas Korjaamomestari-tjänster i Borgå.

Våra kunder gillar oss

Vi reparerar alla bilar snabbt, smidigt och framför allt med hög kvalitet. Det här är kundernas erfarenhet ett bevis på. Vi ger aldrig avkall på säkerheten eller miljövänligheten. Vi på Autoklinikka i Borgå återvinner därför alltid alla gamla delar korrekt och säkert.

Det är sällan en trevlig upplevelse att sköta tråkiga ärenden, såsom att reparera bilen, men hos oss går det åtminstone enkelt och smidigt. Vi på Autoklinikka i Borgå gör allt för att ditt besök hos oss ska bli så trevligt som möjligt.

Är du fundersam över något? Läs våra svar på kundernas vanligaste frågor.

Vi är alla försäkringsbolags verkstadspartner

Vi reparerar alla bilmärken bl.a.