Kolarikorjaus harmittomasti

Varaosamyyjä – Autoklinikka Konala, Helsinki

Tule mukaan rakentamaan kanssamme Suomen johtavaa vahinkokorjaamoketjua ja osaksi menestystarinaamme. Etsimme nyt Helsingin Konalaan vakituiseen työsuhteeseen varaosamyyjää.

Mitä etsimme?

Oletko sinä etsimämme ruotsinkielen taitava, motivoitunut ja haasteita pelkäämätön uusi varaosamyyjä? Tarjolla on mielenkiintoinen ja itsenäinen rooli alan johtavassa yrityksessä.

Työnkuvasi on monipuolinen ja tulet työskentelemään yhteistyössä koko Suomen työnjohdon kanssa. Toimenkuvaasi kuuluu eri varaosaohjelmien käyttäminen, varaosien tilaaminen ja logistiikkaan liittyvät työtehtävät.

Vaatimuksena on ruotsinkielen taitaminen sekä mielellään aikaisempi kokemus varaosamaailmasta. Eduksesi katsomme taustan autoalalta, sekä Cabas-ohjelmiston hallinnan ja hyvät IT-taidot. Osaat palvella myös englanniksi ja taskussasi on vähintään B-ajokortti.

Pärjäät hommassa hyvin, jos olet luonteeltasi sosiaalinen, luotettava ja jämäkkä sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Haluat myös omalla esimerkilläsi motivoida tiimisi erinomaisiin tuloksiin

Mitä tarjoamme?

Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen ja ympärillesi mukavat työkaverit sekä yhteisön, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Kiinteän palkan lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut sekä modernit työtilat ja -välineet.

Hakuaika ja lisätiedot

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@autoklinikka.fi 31.12.2020 mennessä. Älä aikaile, sillä haastattelemme hyviä kandidaatteja jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa varaosapäällikkö Pasi Paasimaa arkisin klo 10:00 – 14:00 puh. 020 7737 461 tai pasi.paasimaa@autoklinikka.fi.

Lisätietoa Autoklinikasta löydät täältä.