Tule mukaan rakentamaan kanssamme Suomen johtavaa vahinkokorjaamoketjua ja osaksi menestystarinaamme. Etsimme Helsingin Konalaan vakituiseen työsuhteeseen varaosamyyjää.

Mitä etsimme?

Oletko sinä etsimämme  motivoitunut ja haasteita pelkäämätön uusi varaosamyyjä Helsingin Konalaan? Tarjolla on mielenkiintoinen ja itsenäinen rooli alan johtavassa yrityksessä.

Työnkuvasi on monipuolinen ja teet yhteistyötä Autoklinikan koko Suomen työnjohdon kanssa. Työtehtäviisi kuuluu mm. erilaisten varaosaohjelmien käyttö, varaosien tilaaminen sekä niiden logistiikkaan liittyvät työtehtävät.

Eduksesi katsomme kokemuksen varaosamaailmasta ja autoalalta, Cabas-ohjelmiston hallinnan sekä hyvät IT-taidot. Osaat palvella myös englanniksi ja taskussasi on vähintään B-ajokortti.

Pärjäät hommassa hyvin, jos olet luonteeltasi sosiaalinen, luotettava ja jämäkkä sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Haluat myös omalla esimerkilläsi motivoida työyhteisöäsi erinomaisiin tuloksiin

Mitä tarjoamme?

Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen ja ympärillesi mukavat työkaverit sekä yhteisön, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Kiinteän palkan lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut sekä modernit työtilat ja -välineet.

Hakuaika ja lisätiedot

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@autoklinikka.fi 10.1.2022 mennessä. Älä aikaile, sillä haastattelemme hyviä kandidaatteja jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa varaosapäällikkö Pasi Paasimaa arkisin klo 10:00-14:00 puh. 020 7737 461 tai pasi.paasimaa@autoklinikka.fi.

Lisätietoa Autoklinikasta löydät täältä.