Tule mukaan rakentamaan kanssamme Suomen johtavaa vahinkokorjaamoketjua ja osaksi menestystarinaamme. Kasvumme myötä etsimme nyt Vantaan Kaivokselaan vakituiseen työsuhteeseen varaosa-, logistiikka- ja varastohenkilöä.

Mitä etsimme?

Työnkuvasi on monipuolinen ja tulet työskentelemään yhteistyössä koko Autoklinikka-ketjun työnjohdon kanssa. Toimenkuvaasi kuuluu eri varaosaohjelmien käyttäminen, varaosien tilaaminen, varaston ylläpito ja logistiikkaan liittyvät työtehtävät.

Eduksesi katsomme kokemuksen varaosamaailmasta sekä autoalalta ja hyvät IT-taidot. Osaat palvella myös englanniksi ja taskussasi on vähintään B-ajokortti.

Pärjäät hommassa hyvin, jos olet luonteeltasi sosiaalinen, luotettava ja jämäkkä sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Haluat myös omalla esimerkilläsi motivoida työyhteisösi erinomaisiin tuloksiin.

Mitä tarjoamme?

Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja ympärillesi mukavat työkaverit sekä yhteisön, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Kiinteän palkan lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut sekä modernit työtilat ja -välineet.

Hakuaika ja lisätiedot

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@autoklinikka.fi 26.6.2022 mennessä. Älä aikaile, sillä haastattelemme hyviä kandidaatteja jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa varaosapäällikkö Pasi Paasimaa arkisin klo 08:00-16:00 puh. 020 7737 461 tai pasi.paasimaa@autoklinikka.fi.

Lisätietoa Autoklinikasta löydät täältä.