Tuulilasin vaihto - Ammattimaista tuulilasin vaihtoa

Tuulilasiasentaja / korjaamotyöntekijä – Autoklinikka Savonlinna

Tule mukaan rakentamaan kanssamme Suomen johtavaa vahinkokorjaamoketjua ja osaksi menestystarinaamme. Kasvumme myötä etsimme Savonlinnaan vakituiseen työsuhteeseen  tuulilasiasentajaa / korjaamotyöntekijää.

Mitä etsimme?

Työtehtäviisi kuuluu tuulilasien vaihto ja kiveniskemienkorjaus sekä autojen pesu, viimeistely ja varaosien hallinnointi. Tarvitset työssäsi ajokorttia.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä tai autokorjaamoalalta, mutta ennen kaikkea oikea asenne ratkaisee; suhtaudut työsi laatuun kunniahimoisesti ja nautit odotusten ylittämisestä.

Mitä tarjoamme?

Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen ja ympärillesi mukavat työkaverit sekä yhteisön, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Kiinteän palkan lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut sekä modernit työtilat ja -välineet.

Hakuaika ja lisätiedot

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@autoklinikka.fi 30.9.2021 mennessä. Älä aikaile, sillä haastattelemme hyviä kandidaatteja jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Jouko Dillström arkisin klo 10:00-14:00 puh. +358 40 586 3401 tai jouko.dillstrom@autoklinikka.fi

Lisätietoa Autoklinikasta löydä täältä.