Somettava korjaamon kesätyöntekijä – Autoklinikka Friisinmäki, Espoo

Oletko ulospäin suuntautunut some-natiivi, nautit valokuvaamisesta ja esiinnyt mielelläsi myös itse kameran edessä? Toisaalta myös ruuvimeisseli pysyy kädessäsi etkä arkaile tarttua korjaamohallin kesähommiin. Jos vastasit edellä oleviin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme somettava kesätyöntekijä Espoon Friisinmäkeen. 

Mitä etsimme?

Etsimme reipasta ja ulospäin suuntautunutta kesätyöntekijää Espoon Friisinmäkeen. Tehtäviisi kuuluu korjaamohallin kesähommat kuten autojen pesu ja hallin siisteydestä huolehtiminen. Lisäksi toimit kesän ajan somettavana Jopomestarina yhdessä vakuutusyhtiön kanssa tekemässämme kesäkampanjassa.

Jopomestarina työhösi kuuluu Jopo-polkupyörien kokoaminen, huolto ja luovuttaminen asiakkaille sekä erilaisen kampanjamateriaalin kuvaaminen someen. Pyöräilyharrastus ja kiinnostus pyöräilyä kohtaan katsotaan eduksi.

Aikaisempaa kokemusta korjaamoalalta ei tarvitse olla. Tässä työssä ennen kaikkea oikea asenne ratkaisee; nautit somettamisesta ja esillä olemisesta, mutta et arkaile myöskään tarttua korjaamohallin töihin.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme hauskan kesätyön, jossa pääset olemaan esillä ja osallistumaan some-kampanjan sisällön tuottamiseen. Samalla pääset tutustumaan Suomen johtavan kolarikorjaamoketjun toimintaan. Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen ja tuen tarvittavan some-materiaalien tekemiseen. Työ kestää 1.5.- 31.7.2021.

Hakuaika ja lisätiedot

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@autoklinikka.fi 2.4.2021 mennessä. Älä aikaile, sillä haastattelemme hyviä kandidaatteja jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Janne Mouhu arkisin klo 10:00-14:00 +358 40 554 4411 tai janne.mouhu@autoklinikka.fi.

Lisätietoa Autoklinikasta löydät täältä.