Tule mukaan rakentamaan kanssamme Suomen johtavaa vahinkokorjaamoketjua ja osaksi menestystarinaamme. Kasvumme myötä etsimme Konalaan vakituiseen työsuhteeseen maalipinnan viimeistelijää. 

Mitä haemme?

Oletko sinä etsimämme maalipinnan viimeistelijä Konalan Autoklinikalle? Olet osa maalaamotiimiämme ja vastuullasi on maalaamosta tulevien autojen viimeistelytyöt kuten maalatun pinnan kiillotus, siistiminen ja puhdistus. Katsomme eduksesi automaalarin koulutuksen tai aikaisemman kokemuksen vastaavista työtehtävistä, mutta ennen kaikkea oikea asenne ratkaisee; olet motivoitunut tekemään parhaasi ja suhtaudut työsi laatuun kunniahimoisesti.

Mitä tarjoamme?

Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja ympärillesi mukavat työkaverit sekä yhteisön, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Kiinteän palkan lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, modernit työtilat ja -välineet sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista Autoklinikan Vasaratti-akatemiassa.

Hakuaika ja lisätiedot

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@autoklinikka.fi 8.5.2023 mennessä. Älä aikaile, sillä haastattelemme hyviä kandidaatteja jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa maalaustoimintojen vetäjä Kimmo Hyvärinen arkisin klo 10.00-14.00 puh. 0405800176 tai kimmo.hyvarinen@autoklinikka.fi.

Lisätietoa Autoklinikasta löydä täältä.