Korikorjaaja / tuulilasinvaihtaja – Autoklinikka Alavus

Tule mukaan rakentamaan kanssamme Suomen johtavaa vahinkokorjaamoketjua ja osaksi menestystarinaamme. Etsimme nyt Alavudelle vakituiseen työsuhteeseen korikorjaajaa / tuulilasinvaihtajaa.

Mitä haemme?

Oletko sinä etsimämme motivoitunut ja ensiluokkaiseen työn laatuun sitoutunut uusi korikorjaaja ja tuulilasinvaihtaja Alavudelle Jii&Jii Korikorjaamoon? Työtehtäviisi kuuluu monimerkkikorjaamon monipuoliset työtehtävät kuten erilaiset kolhu- ja kolarivauriokorjaukset sekä tuulilasinvaihdot.

Odotamme sinulta työhön soveltuvaa koulutusta, kokemusta vastaavista työtehtävistä tai autokorjaamoalalta, mutta ennen kaikkea oikea asenne ratkaisee; suhtaudut työsi jälkeen kunniahimoisesti ja nautit asiakkaiden odotusten ylittämisestä.

Mitä tarjoamme?

Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja ympärillesi mukavat työkaverit sekä yhteisön, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Kiinteän palkan lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut sekä modernit työtilat ja -välineet.

Hakuaika ja lisätiedot

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen jari@jiijii.com 16.10. mennessä. Älä aikaile, sillä haastattelemme hyviä kandidaatteja jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Rintamäki puh. 050 076 9404 tai jari@jiijii.com.

Autoklinikka Alavus on yksi Autoklinikan franchising-korjaamoista. Lisätietoa yrityksestä löydät täältä.