Tule kasvamaan vahinkokorjausalan ammattilaiseksi ja osaksi Autoklinikan mukavaa porukkaa. Etsimme nyt joukkoomme eri puolille Suomea kesätyöntekijöitä. Meillä on aina tilaa hyville tekijöille, joten mahdollisuuksien mukaan työsuhde voi jatkua myös kesäkauden jälkeen.

Mitä haemme?

Etsimme kesäksi joukkoamme täydentämään työnjohtajia, korikorjaajia, automaalareita ja korjaamotyöntekijöitä. Toivomme sinulta työhön soveltuvaa kokemusta tai opintoja, mutta ennen kaikkea oikea asenne ratkaisee; suhtaudut työsi jälkeen kunniahimoisesti, olet oma-aloitteinen ja motivoitunut näyttämään kykysi. Alla lisätietoa eri työnkuvista.

Työnjohtaja
Asiakaspalvelun ohella vastaat korjaamohenkilöstön työnjohdosta. Tehtäviisi kuuluu muun muassa ajoneuvojen tarkastus, korjaus- ja hinta-arvioiden laatiminen, varaosatilaukset sekä laskutus.

Korikorjaaja
Työhösi kuuluu monimerkkikorjaamon korikorjaajan monipuoliset työt kuten erilaiset kolhu- ja kolarivauriokorjaukset.

Automaalari
Automaalarina vastaat materiaalien pintakäsittelystä ja maalaustöistä.

Korjaamotyöntekijä
Työtehtäviisi kuuluu autojen pesu ja viimeistely sekä varaosien hallinnointi. Tarvitset työssäsi ajokorttia.

Mitä tarjoamme?

Saat työhösi hyvän perehdytyksen, ympärillesi mukavat työkaverit sekä yhteisön, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Lisäksi saat taskuusi arvokasta työkokemusta vauriokorjaamoalan johtavasta yrityksestä.

Hakuaika ja lisätiedot

Lähetä avoin hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@autoklinikka.fi 31.5.2023 mennessä. Kerro hakemuksessasi, mihin toimipisteeseemme haluaisit ensisijaisesti töihin ja mihin tehtävään haet.

Toimi heti, sillä haastattelemme hyviä kandidaatteja jo hakuaikana ja täytämme kesätyöpaikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on Suomen johtava vahinkokorjaamoketju. Pelti- ja kolarivaurioiden ohella myös tuulilasit ovat osaamisemme ydintä. Palvelemme asiakkaitamme jo lähes 60 pisteessä ympäri Suomen.

Motivoitunut ja osaava henkilöstömme on menestyksemme ydin. Uskomme, että kun työntekijöillämme on työssään hyvä olla, myös asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua. Tällä hetkellä Autoklinikalla työskentelee lähes 500 vauriokorjausalan ammattilaista Lisätietoa Autoklinikasta löydä täältä.