Autonpesijä – Autoklinikka Turku

Tule mukaan rakentamaan kanssamme Suomen johtavaa vahinkokorjaamoketjua ja osaksi menestystarinaamme. Kasvumme myötä etsimme nyt Turkuun vakituiseen työsuhteeseen autonpesijää.

Mitä etsimme?

Oletko sinä etsimämme reipas ja oma-aloitteinen uusi autonpesijä Turkuun? Työtehtäviisi kuuluu autojen pesu ja viimeistely korjauksen jälkeen. Tarvitset työssäsi ajokorttia.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä tai autokorjaamoalalta, mutta ennen kaikkea oikea asenne ratkaisee; suhtaudut työsi laatuun kunniahimoisesti ja nautit odotusten ylittämisestä.

Mitä tarjoamme?

Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen ja ympärillesi mukavat työkaverit sekä yhteisön, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Kiinteän palkan lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut sekä modernit työtilat ja -välineet.

Hakuaika ja lisätiedot

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@autoklinikka.fi 31.3.2021 mennessä. Älä aikaile, sillä haastattelemme hyviä kandidaatteja jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Tomi Kirjonen arkisin klo 10:00-14:00 puh. 045 638 4417 tai tomi.kirjonen@autoklinikka.fi.

Lisätietoa Autoklinikasta löydät täältä.