Autonpesijä – Autoklinikka Tammisto, Vantaa

Tule mukaan rakentamaan kanssamme Suomen johtavaa vahinkokorjaamoketjua ja osaksi menestystarinaamme. Kasvumme myötä etsimme nyt Vantaan Tammistoon vakituiseen työsuhteeseen autonpesijää.

Mitä etsimme?

Oletko sinä etsimämme reipas ja oma-aloitteinen uusi autonpesijä Tammistoon Vantaalle? Työtehtäviisi kuuluu autojenpesu ja viimeistely korjauksen jälkeen. Tarvitset työssäsi ajokorttia.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä tai autokorjaamoalalta, mutta ennen kaikkea oikea asenne ratkaisee; suhtaudut työsi laatuun kunniahimoisesti ja nautit odotusten ylittämisestä.

Mitä tarjoamme?

Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen ja ympärillesi mukavat työkaverit sekä yhteisön, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Kiinteän palkan lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut sekä modernit työtilat ja -välineet.

Hakuaika ja lisätiedot

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@autoklinikka.fi 31.12.2020 mennessä. Älä aikaile, sillä haastattelemme hyviä kandidaatteja jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Valtteri Savolainen arkisin klo 10:00-14:00 puh. 050-407 9871 tai valtteri.savolainen@autoklinikka.fi.

Lisätietoa Autoklinikasta löydät täältä.