Tule mukaan rakentamaan kanssamme Suomen johtavaa vahinkokorjaamoketjua ja osaksi menestystarinaamme. Kasvumme myötä etsimme Mikkelin yrittäjäkorjaamoomme vakituiseen työsuhteeseen automaalaria.

Mitä haemme?

Oletko sinä etsimämme uusi automaalari Mikkelin Autoklinikalle? Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on valmiudet hoitaa automaalaamon päivittäiset työt itsenäisesti ja olet tarkka työsi jäljestä. Tehtäviisi kuuluu autojen erilaisten materiaalien pintakäsittely ja maalaustyöt.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, mutta ennen kaikkea oikea asenne ratkaisee; suhtaudut työsi laatuun kunniahimoisesti ja nautit odotusten ylittämisestä.

Mitä tarjoamme?

Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen ja ympärillesi mukavat työkaverit sekä yhteisön, jossa jokaisen työtä arvostetaan.  Kiinteän palkan lisäksi tarjoamme modernit työtilat ja -välineet.

Hakuaika ja lisätiedot

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen sami.tauriainen@eskonautopelti.fi. 18.9.2023 mennessä. Älä aikaile, sillä haastattelemme hyviä kandidaatteja jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Tauriainen arkisin klo 10:00-14:00 puh. 040 7597 465 tai sami.tauriainen@eskonautopelti.fi

Lisätietoa Autoklinikasta löydä täältä.