Tule kasvamaan vahinkokorjausalan ammattilaiseksi ja osaksi Autoklinikan mukavaa porukkaa. Etsimme Vantaan Tammistoon asiakaspalvelutiimiimme reipasta, motivoitunutta ja toimeen tarttuvaa asiakaspalvelutyöntekijää.

Asiakaspalvelutyöntekijänä työtehtäväsi koostuu monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta. Pidät huolen siitä, että asiakkaat saavat tarvitsevansa avun helposti ja nopeasti. Olet myös päivittäin tekemisissä yhteistyökumppaneiden kanssa varmistaen saumattoman yhteistyön heidän kanssaan. Olemme linjoilla palvelemassa asiakkaita ma-pe klo 08:00-18:00 välillä. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Vantaan Tammistossa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Asiakaslähtöiset työkaverit tueksesi

Positiivinen, laadukas ja ripeä asiakaspalvelu on toimintamme kulmakivi. Autoklinikkalaisina voimme ylpeänä tarjota sinulle työstään innostuneen ja huumorintajuisen työyhteisön, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen sisältäen osittaisen etätyömahdollisuuden perehdytysjakson jälkeen. Palkatulle työntekijällä on myös mahdollisuus käyttää liikuntaetua tietyn työajanjakson jälkeen.

Mitä odotamme sinulta

Olet hakemamme henkilö, jos tyytyväiset asiakkaat saavat hymyn huulillesi. Suoriudut työssäsi erinomaisesti, jos uskallat tarttua puhelimeen, kykenet keskustelemaan luontevasti asiakkaiden kanssa sekä hoidat tilanteen asiantuntevalla ja rauhallisella työotteella. Onnistut työssäsi, jos sinulta löytyy aktiivista, positiivista ja itseohjautuvaa asennetta.

Sinulla voi olla jonkin verran kokemusta monikanavaisesta asiakaspalvelusta (puhelin, chat tai sähköposti) tai voit olla asiakaspalvelualan nouseva tähti. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja hallitset Excelin peruskäytön. Osaat kommunikoida kirjallisesti ja suullisesti, niin suomeksi kuin englanniksi, ruotsin kielen taidon katsomme eduksi.

Hakuaika ja lisätiedot

Mikäli löydät yllä olevasta kuvauksesta itsesi, haluamme ehdottomasti kuulla Sinusta lisää. Lähetä hakemuksesi ja CV:si Adecco.fi sivujen kautta viimeistään 2.10.2022 mennessä. Käsittelemme hakijoita jo hakuajalla. Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa Adeccon HR-konsultti Tuukka Vesa numerosta 040 160 6137 tai sähköpostista tuukka.vesa@adecco.fi.

Lisätietoa Autoklinikasta löydä täältä.