Tutustu Autoklinikan kaikkiin avoimiin työpaikkoihin täältä.

Tule kasvamaan vahinkokorjausalan ammattilaiseksi ja osaksi Autoklinikan mukavaa porukkaa. Etsimme Autoklinikka-yhtiöt Oy:lle reipasta, motivoitunutta ja toimeen tarttuvaa asiakaspalvelutyöntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Asiakaspalvelutyöntekijänä työtehtäväsi koostuu monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä puhelimitse ja sähköpostin kautta. Pidät huolen siitä, että asiakkaat saavat tarvitsevansa avun helposti ja nopeasti. Olet myös päivittäin tekemisissä yhteistyökumppaneiden kanssa varmistaen saumattoman yhteistyön heidän kanssaan. Olemme linjoilla palvelemassa asiakkaita ma-pe klo 08:00-18:00 välillä. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Vantaan Tammistossa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Asiakaslähtöiset työkaverit tueksesi

Positiivinen, laadukas ja ripeä asiakaspalvelu on toimintamme kulmakivi. Autoklinikkalaisina voimme ylpeänä tarjota sinulle työstään innostuneen ja huumorintajuisen työyhteisön, jossa jokaisen työtä arvostetaan! Tarjoamme sinulle kokoaikaisen (37,5 h/vko) työsuhteen osittaisella etätyömahdollisuudella. Kuukausipalkan lisäksi olet oikeutettu liikuntaetuun, vapaa-ajan vakuutukseen sekä laajaan Terveystalon työterveyteen.

Mitä odotamme sinulta

Olet hakemamme henkilö, kun tyytyväiset asiakkaat saavat hymyn huulillesi. Suoriudut työssäsi erinomaisesti, jos uskallat tarttua puhelimeen, keskustelet luontevasti asiakkaiden kanssa ja hoidat tilanteen asiantuntevalla sekä rauhallisella työotteella. Onnistut työssäsi, kun sinulta löytyy aktiivista, positiivista ja itseohjautuvaa asennetta.

Sinulla voi olla jonkin verran kokemusta monikanavaisesta asiakaspalvelusta (puhelin tai sähköposti) tai voit olla asiakaspalvelualan nouseva tähti. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja hallitset Excelin peruskäytön. Osaat kommunikoida kirjallisesti ja suullisesti, niin suomeksi kuin englanniksi, ruotsin kielen taidon katsomme eduksi.

Hakuaika ja lisätiedot

Mikäli löydät yllä olevasta kuvauksesta itsesi, haluamme ehdottomasti kuulla Sinusta lisää! Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si Adecco.fi sivujen kautta viimeistään 12.5.2024. Käsittelemme hakijoita jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior Recruitment Consultant Olli Nyman numerosta 040 630 3237 tai sähköpostitse olli.nyman@adecco.fi.

Lisätietoa Autoklinikasta löydä täältä.