en ru Avaa valikko

Taskuparkin SM-kisan kilpailusäännöt

 1. Kilpailun järjestäjänä toimii Autoklinikka-yhtiöt Oy, Nilsaksentie 1, 01510 Vantaa, Finland.
 2. Kilpailupaikkana toimii Espoon Tapiolassa sijaitsevan kauppakeskus Ainoan pysäköintialue (kauppakeskuksen osoite on Tapionaukio 4).
 3. Kilpailijan tulee olla vähintään 18-vuotias ja hänellä tulee olla voimassa oleva henkilökohtainen suomessa myönnetty ajokortti, jonka hän sitoutuu näyttämään ennen kisasuoritusta.
 4. Kisaan voi ilmoittautua Autoklinikan verkkosivujen kautta ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 24.9.2018, mutta paikat täytetään nopeusjärjestyksessä. Autoklinikka ei vastaa teknisistä tai muista Autoklinikasta riippumattomista syistä ei-perille tulleista ilmoittautumisista.
 5. Kilpailuun saa osallistua samasta taloudesta vain yksi henkilö. Autoklinikan henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua kilpailuun.
 6. Kilpailuun osallistuva henkilö antaa hyväksyntänsä sille, että hänen etu- ja sukunimensä voidaan julkaista Autoklinikan tiedotteissa, nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa ja kuvamateriaalia, joissa hän näkyy, voidaan käyttää tapahtumaan liittyvässä viestinnässä ja markkinoinnissa. Autoklinikalla on oikeus käyttää osallistujien antamia yhteys- ja muita henkilötietoja vain kilpailun järjestämiseen liittyviin tarkoituksiin. Henkilötietoja ei käytetä tai luovuteta suoramarkkinointiin tai muihin tarkoituksiin ilman osallistujan antamaa erillistä suostumusta. Lue lisää Autoklinikan tietosuojasta.
 7. Taskuparkin Suomen mestaruudesta pääsee kilpailemaan 25 nopeinta ilmoittautujaa. Mukaan kilpailuun pääseville ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja heihin otetaan yhteyttä sähköpostitse ja/tai puhelimitse kisapäivän tiimoilta.
 8. Jokainen pysäköintisuoritus tehdään kilpailupaikalla olevalla autolla. Kilpailuun ei voi osallistua omalla autolla.
 9. Saapuessaan kisapaikalle osallistujat saavat kilpailunumeron ja suomenkieliset kilpailuohjeet. Kilpailutehtävän suoritus määräytyy kilpailunumeroiden mukaan.
 10. Jokaisella kilpailijalla on yksi yrityskerta.
 11. Kyseessä on nopeuskilpailu, joten voittaja valitaan taskuparkkisuoritukseen kuluneen ajan perusteella. Mikäli useammalle kilpailijalle tulee sama aika, päävoitto jaetaan saman ajan saaneiden kesken.
 12. Jos kilpailija taskuparkkia tehdessä ajautuu auton etu- tai takapuolella oleville pysäköintiruuduille ja näin ollen osuisi toiseen pysäköityyn autoon, lisätään hänen kisa-aikaan 5 sekuntia per osuma.
 13. Autoklinikka ei ole vastuussa kilpailijalle kilpailun tai kilpailusuorituksen aikana tai kilpailualueella sattuneista vahingoista, vammoista, vaurioista tai palkintoihin liittyvistä veroseuraamuksista. Järjestäjä ei myöskään vastaa vahingoista, menetyksistä tai kustannuksista, joiden väitetään aiheutuneen kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon käyttämisestä.
 14. Kilpailija on velvollinen korvaamaan Autoklinikalle huolimattomuudesta kisan aikana aiheutuvat vauriot ja vahingot ja niistä syntyvät kulut.
 15. Kilpailuun ei saa osallistua päihteiden vaikutuksen alaisena.
 16. Kilpailun pääpalkintona on 500 euron arvoinen matkalahjakortti. Lisäksi kaikkien kilpailijoiden kesken arvotaan 150 euron arvoinen risteilylahjakortti ja muita tuotepalkintoja. Palkinnot arvotaan kisasuoritusten päätteeksi ja ne tulee lunastaa paikan päällä, eikä niitä voi muuttaa rahaksi.
 17. Autoklinikka pidättää itsellään oikeuden kilpailun ja sen sääntöjen muutoksiin. Autoklinikalla on myös oikeus kilpailun peruuttamiseen tarvittaessa ilman erillistä ilmoitusta.
 18. Kilpailuun liittyvistä päätöksistä ei ole valitusoikeutta.

Takaisin taskuparkin SM-kisat sivulle