Tesla-auto - Tesla-autojen korjaukset

Tesla-autojen korjaukset

Autoklinikka on Tesla-sähköautojen auktorisoitu korjaamoketju Suomessa. Tesla-pääkorjaamomme sijaitsee Vantaan Kaivokselassa, jossa hoidamme kuntoon niin tuulilasivauriot, pienet kolhut ja lommot kuin laajempaa korjausta vaativat rakennevauriotkin. Tesla-autojen pienten pintavaurioiden ja tuulilasivaurioiden korjaaminen onnistuu myös Turussa, Jyväskylässä ja Oulussa.

Teslojen korjaus vaatii erityisosaamista

Teslojen korjaus edellyttää sen erityispiirteiden tuntemusta, joten auto on hyvä uskoa asiansa osaavien ammattilaisen käsiin.

Autoklinikan kokeneet korjaajat ovat kouluttautuneet Teslojen sähköisiin ja mekaanisiin ominaisuuksiin, alumiinihitsaukseen, koritekniikkaan sekä vauriokorjauksen erityisvaatimuksiin. Tesla-ajoneuvojen valtuuttamana korjaamonketjuna noudatamme työssämme tarkasti Teslan korjauksille asettamia korkeita laatuvaatimuksia.

Vahinkotarkastukset aina ilman ajanvarausta

Kehitämme jatkuvasti koko Autoklinikka-ketjun osaamista alumiini- ja sähköautoteknologian osalta, joten Teslojen omistajat saavat palvelua kaikissa korjaamoissamme. Voit tuoda Teslasi meille vahinkotarkastukseen kaikkiin pisteisiimme. Vaurion laajuudesta riippuen suunnittelemme työlle parhaiten soveltuvan korjauspaikan.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.