Autoklinikka
en ru Avaa valikko
Huoltopalvelut Turussa

Huoltopalvelut Turussa

Autoklinikka Turku huoltaa autosi ammattitaidolla

Autoklinikka Turku huolehtii, että autosi tehdastakuu säilyy aina ennallaan. Käytämme korjauksiin alkuperäisosia tai alkuperäistä vastaavia varaosia. Oikein suoritettu huolto varmistaa, että voit jatkossakin ajaa mukavasti ja turvallisesti. Määräaikaishuollosta kannattaa huolehtia, sillä se on autosi takuun säilymisen edellytys.

Erikoisalaamme ovat määräaikaishuollot, pakoputkistotyöt, jarrukorjaukset, jousituksen ja iskunvaimennuksen kunnostukset sekä erilaiset ohjauslaitetyöt. Käytössämme on myös ajanmukaiset laitteet ohjauskulmien säätöön sekä uusimmat testauslaitteet sähkö- ja käyntivikojen paikallistamiseen.

Hoidamme autosi katsastuskunnostuksen ja teemme tarvittavat pakokaasu- ja OBD-testaukset. Halutessasi hoidamme puolestasi myös katsastuskäynnin.

Löydät meidät Pansiontieltä, läheltä Turun keskustaa. Tuo autosi meille laadukkaaseen määräaikaishuoltoon. Halutessasi voimme myös noutaa autosi esimerkiksi työpaikaltasi ja palauttaa sen takaisin huollon tai korjauksen jälkeen.

Huollon tai korjauksen ajaksi voit myös vuokrata meiltä sijaisauton. Ilmoita sijaisauton tarpeesta ajanvarauksen yhteydessä.

Huollon ajanvarauspyyntö

Autoklinikka Turku
Pansiontie 4
20200 Turku

Huolto


arkisin 07:00-17:00

Tuulilasit


arkisin 08:00-17:00

Vauriokorjaamo


arkisin 07:00-17:00

Palvelumme