Autoklinikka

Vaasa, tuulilasit

Akku Salmisen korjaamon yhteydessä
Kiillekuja 3
65300 Vaasa

AJANVARAUKSET
Ajanvaraus tuulilasin korjaus
Ajanvaraus tuulilasin vaihto

vaasatuulilasit@autoklinikka.fi
020 7737 501
arkisin 08:00-16:00

HUOM! Vaihdamme ja korjaamme tässä pisteessä vain tuulilaseja. Naapurissa (Kvartsikatu 2) sijaitseva Autoklinikka Vaasa palvelee sinua myös auton pelti- ja kolarivaurioiden hoidossa.

Tuo vaurioitunut autosi veloituksettomaan arviointiin

Auton pelti- tai kolarivaurionkorjaus alkaa vaurion arvioinnilla eli vahinkotarkastuksella. Tarkastuksessa tutkimme vahingon laajuuden ja hoidamme tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi. Mikäli maksat korjauksen itse, saat kustannusarvion työstä.

Tule heti tai varaa aika

Poikkea tarkastukseen ilman ajanvarausta

Tai varaa aika ennakkoon verkossa

Varaa aika Tarjouspyyntö

Säästä käynti korjaamolla. Hoida vahingon arviointi puhelimella lähettämällä kuvat autosi vauriosta.

Lähetä kuvat vauriosta

Meiltä myös tuulilasin vaihdot ja korjaukset nopeasti

Tuulilasin korjaus tai vaihto ei edellytä erillistä vahinkotarkastusta. Voit poiketa kiveniskemän korjaukseen ilman ajanvarausta arkisin klo 9.00-15.30 tai varata ajan etukäteen verkossa. Korjaus vie aikaa noin 30 minuuttia. Jos tuulilasissasi on isompi särö tai halkeama vaihdamme sen uuteen päivässä. Lue lisää.

ISKEMÄN KORJAUS

Varaa aika

LASIN VAIHTO

Varaa aika

Tuulilasin korjaukset ilman ajanvarausta ja lasin vaihdot päivässä

Tuulilasin korjaus vai vaihto?

Hyvä nyrkkisääntö on, että jos kiveniskemä tuulilasissa on alle kahden euron kokoinen, saadaan se usein vielä paikkaamalla kuntoon.

Kiveniskemä tuulilasissa kannattaa korjauttaa aina mahdollisimman pian. Näin iskukohta ei pääse laajenemaan ja aiheuta isompaa vauriota.

Jos tuulilasissa on halkeama tai isompi särö, on lasia vaikea saada enää paikkaamalla kuntoon. Myös vaurion sijainti lähellä tuulilasin reunaa tai kamera-alueella saattaa edellyttää lasin vaihtoa.

Drive in -tuulilasikorjaus

Korjaamme kiveniskemät kuntoon ilman ajanvarausta. Aikaa tämä vie noin 30 minuuttia. Halutessasi voit varata ajan etukäteen myös verkossa.

Mikäli vakuutuspakettiisi sisältyy lasivakuutus, on kiveniskemän korjauttaminen sinulle veloituksetonta. Huolehdimme myös laskutusasiat kuntoon vakuutusyhtiösi kanssa eli käynti on sinulle maksuton.

Mikäli maksat korjauksen itse, voit tiedustella hintaa tuulilasin korjaukselle tästä.

Tuulilasin vaihdot päivässä

Tuulilasin vaihto hoituu meillä päivässä. Eli kun tuot autosi aamulla korjaukseen, saat sen iltapäivällä takaisin. Mikäli tarvitset sijaisauton, järjestyy se vuokraamokumppaneidemme kautta.

Voit varata ajan tuulilasin vaihtoon klikkaamalla tästä. Erillistä vahinkotarkastusta ei tarvita ja mikäli sinulla on lasivakuutus, maksat tuulilasin vaihdosta vain vakuutuksesi omavastuuosuuden verran. Jos sinulla ei ole lasivakuutusta, voit tiedustella hintaa tuulilasin vaihdolle jättämällä tarjouspyynnön tästä.

Korjaamme kaikki merkit ja mallit - takuu säilyy aina!

Korjaamme ammattitaidolla kaikki automerkit kuten VW, Toyota, Skoda, Ford, BMW, Audi, Mercedes, Volvo ja Citroen. Noudatamme tarkasti autonvalmistajan alkuperäisiä ohjeita ja takuu säilyy aina.

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden korjaamokumppani